A. Hollinsas „Žalgirio“ komandoje iki sezono pabaigos nerungtyniaus | KaunoDiena.lt

A. HOLLINSAS „ŽALGIRIO“ KOMANDOJE IKI SEZONO PABAIGOS NERUNGTYNIAUS

  • 1

Prie Kauno „Žalgirio“ komandos bandomajam laikotarpiui dar gruodžio viduryje prisijungęs Austinas Hollinsas iki sezono pabaigos Lietuvos čempionų ekipoje nerungtyniaus – klubas ir 193 cm ūgio gynėjas bendradarbiavimo nepratęsė.

32-ejų amerikietis į Lietuvą atvyko ilgą laiką nerungtyniavęs, kadangi prieš tai gydėsi praėjusiame sezone patirtą sunkią traumą.

Eurolygoje A.Hollinsas spėjo sužaisti aštuoniuose susitikimuose, per kuriuos aikštėje vidutiniškai praleisdavo po 12 minučių ir pelnydavo po 3,9 taško.

Lietuvos čempionate A.Hollinsas spėjo sužaisti trejas rungtynes, per kurias rinko po 6,3 taško ir po 9,7 naudingumo balo.

„Prabėgus bandomajam laikotarpiui įvertinome visas aplinkybes ir nusprendėme ieškoti kitų variantų. Austinas šioje trumpoje atkarpoje buvo tikras profesionalas, už ką jam galima skirti tik geriausius žodžius“, – apie tokį sprendimą kalbėjo Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Jankūnas.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Mozė

Galėjo Dimša paleist. Tas tikriausiai pagal savo žmonos periodus sužaidžia. Holinsas greitesnis ir kybesnis. Būt buvę daugiau naudos.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS