Nesutaria: A. Davisas sako, kad žaidžia su trauma, treneris – jog viskas gerai | KaunoDiena.lt

NESUTARIA: A. DAVISAS SAKO, KAD ŽAIDŽIA SU TRAUMA, TRENERIS – JOG VISKAS GERAI

  • 0

Šiąnakt nutrūko Los Andželo „Lakers“ pergalių serija, kuomet 104:113 buvo nusileista NBA čempionams Toronto „Raptors“.

Išsiskyrė nuomonės: A. Davisas sako, kad žaidžia su trauma, treneris – jog viskas gerai

Vis tik po rungtynių daugumos dėmesį patraukė Anthony Daviso bei vyriausiojo trenerio Franko Vogelio pasisakymai.

„Nėra momento, kuomet nejausčiau skausmo“, – apie savo dešinįjį petį sakė A. Davisas, kuris susižeidė dar prieš dvi savaites, kuomet nesėkmingai atliko dėjimą.

Vis tik puolėjas išlieka efektyvus ir mače su „Raptors“ pelnė 27 taškus, atkovojo 8 ir perėmė 2 kamuolius, blokavo 4 metimus bei atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

„Eisiu ir žaisiu, stengiuosi, jog tai (trauma) nepaveiktų mano žaidimo, – tęsė A. Davisas. – Žaidžiu per skausmą, o kaip viskuo pasirūpinti jaudinuosi po rungtynių.“

Per rungtynes A. Davisas po žaidybine apranga dėvi petį suveržiančius marškinėlius, o atsisėdus ant suolelio jam uždedamas šiltas kompresas. Vis dėlto, F. Vogelis teigia, jog viskas su krepšininko sveikata yra gerai ir pernelyg jaudintis nereikėtų.

„Žinoma, matėme epizodą su Siakamu, tačiau medikų komanda nematė pagrindo, kodėl jį reikėtų pakeisti ar pailsinti“, – sakė F. Vogelis.

„Turėjome geriau išpildyti užduotis puolime ir kuomet to nepadarėme, jie padarė spurtą, po kurio nebeatsitiesėme. Parodėme puikias pastangas ginantis nuo greitų atakų bei grįžtant į gynybą, tačiau mums to nepakako ir mums tai kainavo“, – pratęsė strategas.

LeBronas Jamesas surinko trigubą dublį ir pelnė 13 taškų, atliko 15 rezultatyvių perdavimų bei atkovojo 13 kamuolių, tačiau pripažino, jog varžovai šį kartą buvo geresni.

„Žinoma, jog nekenčiame pralaimėti, tačiau „Raptors“ buvo geresnė komanda ir tiesiog turime judėti į priekį. Dar yra aspektų, kur galime patobulėti ir tai žinome. Esame tikrai gera komanda, bet norime būti dar geresniais“, – teigė LeBronas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS