K. Bryanto našlė prisiteisė įspūdingą sumą: ji kovojo už vyrą ir dukrą | KaunoDiena.lt

K. BRYANTO NAŠLĖ PRISITEISĖ ĮSPŪDINGĄ SUMĄ: JI KOVOJO UŽ VYRĄ IR DUKRĄ

  • 5

Los Andželo apygardos administracija sutiko sumokėti 28,85 mln. dolerių  „Lakers“  legendos Kobe Bryanto  žmonai Vanessai Bryant už paviešintas nuotraukas iš sraigtasparnio katastrofos vietos, kurioje 2020 m. žuvo jos vyras, trylikametė dukra Gianna ir dar septyni žmonės.

Į sumą įskaičiuota 15 mln. dolerių, kuriuos prisiekusieji V. Bryant priteisė praėjusį rugpjūtį, taip pat papildomos lėšos, skirtos galimiems jos dukterų ieškiniams patenkinti.

Legendinio krepšininko našlė pateikė ieškinį teigdama, kad pirmieji gelbėtojai fotografavo žmonių palaikus kaip „suvenyrus“, kuriais galima prekiauti. 

 Ji kovojo už savo vyrą, dukrą ir visas aukas, su kurių šeimomis buvo elgiamasi taip pat nepagarbiai

„Šiandien sėkmingai užbaigta drąsi V. Bryant kova už tai, kad su tokiu groteskišku elgesiu susiję asmenys būtų patraukti atsakomybėn. Ji kovojo už savo vyrą, dukrą ir visas aukas, su kurių šeimomis buvo elgiamasi taip pat nepagarbiai. Tikimės, kad jos pergalė teisme ir ši taikos sutartis padės nutraukti tokią praktiką“, – sakė V. Bryant advokatas Louisas Lee.

Penkiskart NBA čempionas su „Lakers“ žuvo per sraigtasparnio katastrofą 2020 m. sausio 26 d. rytą Kalifornijoje. Krepšininką skraidinusiame sraigtasparnyje buvo jo trylikametė dukra Gianna, pilotas ir dar šeši keleiviai. Jie visi žuvo.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Edma

Šaunuolė, nėr ko žurnaliugoms iš nelaimės daryti biznį....

Na ir "biznis'" ........

kuo toliau ,tuo didesnė degradacija "vakaruose".... greit pradės reiķalaut kad milijardus sumokėtų už jų "vergovę ir kančia" toje baisioje Šiaurės Amerikoje

666

jis visada ir buvo š
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS