K. Irvingo sugrįžimą stabdo ne tik trauma: gynėją kamuoja psichologinės problemos | KaunoDiena.lt

K. IRVINGO SUGRĮŽIMĄ STABDO NE TIK TRAUMA: GYNĖJĄ KAMUOJA PSICHOLOGINĖS PROBLEMOS

  • 0

Peties traumą patyręs Kyrie Irvingas nerungtyniauja jau nuo lapkričio 14-osios, tačiau manoma, jog tai nėra vienintelė priežastis, kodėl Bruklino „Nets“ žvaigždė vis dar negali žaisti.

„Bleacher Report“ analitikas Ricas Bucheris vienoje iš radijo laidų užsiminė, jog K. Irvingą gali kamuoti ir psichologinės problemos.

„Nemėgstu veltis į gandus, tačiau girdėjau iš kelių skirtingų šaltinių, jog Kyrie turiu daugiau nei vien fizinių problemų. Yra dalykų, kur jam reikia dirbti psichologiškai. Mano supratimu, bėdos nėra susijusios tik su fizine jo būkle. Man buvo pasakyta, jog yra nerimą keliančių ženklų, kurie nesiriša tik su fiziniais faktoriais“, – teigė R. Bucheris.

Tačiau „Nets“ vyriausiasis treneris Kenny Atkinsonas į tokias kalbas veltis nebuvo linkęs.

„Nieko negirdėjau apie šį reportažą ir šiuo klausimu neturiu jokios nuomonės. Manau, jog Kyrie yra puikus tiek su manimi, tiek su komandos draugais. Ši peties trauma jam nėra lengva, bet jis daro viską, jog kuo greičiau grįžtų į aikštelę. Žinau, kad jis desperatiškai nori grįžti. Ir kaip jau minėjau, jo peties trauma išties yra sudėtinga“, – sakė K. Atkinsonas.

K. Irvingas šį sezoną sužaidė vienuolika rungtynių, per kurias vidutiniškai rinko po 28,5 taško, atliko po 7,2 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo po 5,4 kamuolio.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS