„Kauno dienos“ studijoje – LKF prezidentas V. Gedvilas: aš prieš žaidėjų natūralizavimą | KaunoDiena.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE – LKF PREZIDENTAS V. GEDVILAS: AŠ PRIEŠ ŽAIDĖJŲ NATŪRALIZAVIMĄ

  • 8

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Vydas Gedvilas.

Dabar, kai net Ispanijos vyrų krepšinio rinktinėje žaidžia natūralizuotas krepšininkas Lorenzo Brownas, V. Gedvilas laikosi tvirtos pozicijos: mūsų šalies krepšinio rinktinėse tokia situacija neįsivaizduojama. Laimei, kol kas ir poreikio nėra – geriausi Lietuvos krepšininkai noriai atstovauja savo šaliai ir lūkesčiai artėjančiame Europos čempionate patys didžiausi.

Su „Kauno dienos“ studijoje viešinčiu V.Gedvilu aptarsime visą eilę oranžinio kamuolio mėgėjams aktualių klausimų: svetur gyvenančių Lietuvos krepšininkų situaciją, jaunimo ugdymą, trenerių motyvaciją ir moterų krepšinio peripetijas.

Netrukus pirmųjų metų Lietuvos krepšinio federacijos prezidento poste sukaktį minėsiantis V.Gedvilas „Kauno dienos“ studijos žiūrovams išsamiai pristatys antrosios šalies religijos aktualijas.

 

 

GALERIJA

  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(kairėje)</span> ir Vydas Gedvilas <span style=color:red;>(dešinėje)</span>
  • Vydas Gedvilas
Justinos Lasauskaitės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

valstybė tam ir reikalinga

kad vietiniai stengtųsi, tobulėtų. Priešingai degraduosime kaip Rusija, patys nieko doro nepasigamina, be legionierių nepažaidžia, tik laka degtinę; na dar žudyti, vogti moka. Ar mums to reikia?

gedas

patrauk is trenerio savo draugeli maksvyti .nes laukia klaikus krepsinio seansas

Mėlinis

Ispanija natūralizavo Brauną (Rudį) ir sustiprėjus laimėjo Europos čempionatą. Mes natūralizavome lietuvį, kuris nemoka lietuviškai, ir užėmėme 15 vietą. Tai gal natūralizuokime kokį Green'ą (žalią, tiktų ne vien Žalgiriui) ir užimtumėme garbingą 8-ąją vietą.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS