L. Jamesas lyderio poziciją prarado ir ESPN sudarytame geriausių žaidėjų sąraše | KaunoDiena.lt

L. JAMESAS LYDERIO POZICIJĄ PRARADO IR ESPN SUDARYTAME GERIAUSIŲ ŽAIDĖJŲ SĄRAŠE

  • 0

ESPN tęsia geriausiųjų Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žaidėjų rubriką ir dabar atskleidė 3-10 pozicijose reitinguotus krepšininkus.

Dešimtoji pozicija atiteko Los Andželo „Clippers“ naujokui Paului George‘ui, kuriam pernai buvo skirta 14-oji pozicija. Devintas liko Portlando „Trail Blazers“ lyderis Damianas Lillardas, kuris lyginant su praėjusiu sezonu palypėjo vienu laipteliu aukščiau.

Iš karto po jo seka Filadelfijos „76ers“ žvaigždė Joelis Embiidas, kuris lyginant su pernai metais taip pat pakylėjo viena pozicija. Septintas rikiuojasi Serbijos ir Denverio „Nuggets“ žvaigždė Nikola Jokičius, kuriam praėjusiais metais buvo skirta 12-oji vieta.

Šeštoji vieta atiteko „Golden State Warriors“ snaiperiui Stephenui Curry, tačiau verta atkreipti dėmesį, kad pernai šiame reitinge jis buvo antras. Į pirmąjį penketuką prasibrovė šią vasarą Los Andželo „Lakers“ gretas papildęs Anthony Davisas.

Ketvirtoji pozicija atiteko Hjustono „Rockets“ lyderiui Jamesui Hardenui, kuris pernai buvo pripažintas geriausiu trečiuoju lygos krepšininku.

Po aštuonerių metų pertraukos pirmąją ESPN reitingo vietą užleido „Lakers“ žvaigždė LeBronas Jamesas, kuriam šiemet buvo skirta trečioji pozicija.

Sąraše vis dar nėra pirmųjų dviejų krepšininkų, tačiau nesunku nuspėti, jog tai bus „Clippers“ naujokas Kawhi Leonardas bei praėjusio sezono MVP ir Milvokio „Bucks“ lyderis Giannis Antetokounmpo. „Sports Illustrated“ savo išleistame reitinge pirmąją vietą skyrė graikui.

„Sports Illustrated“ L. Jamesui taip pat, kaip ir ESPN, skyrė trečiąją vietą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS