Po nesėkmės Miunchene italas gailėjosi dėl paleisto šanso | KaunoDiena.lt

PO NESĖKMĖS MIUNCHENE ITALAS GAILĖJOSI DĖL PALEISTO ŠANSO

"Ech... jei būtume galėję nusipirkti dar 2 minutes...", - nutęsė Andrea Trichieri. Italo muštruojami Kauno „Žalgirio“ krepšininkai patyrė 18-ąjį pralaimėjimą Eurolygos 29-ojo turo rungtynėse per 29 turus. Lietuvos čempionai Miunchene 58:64 nusileido „Bayern“ (13-16) komandai, kuriai tai buvo 13-oji pergalė.

„Po tokių rungtynių gali matyti visus blogus dalykus, bet aš noriu matyti ir gerus", - sakė A. Trinchieri.

Mačo pradžioje porą atakų sėkmingai užbaigę kauniečiai pralaimėjo atkarpą 0:14. Per paskutines dvi kėlinio minutes po du taškus pridėjo Lukas Lekavičius ir Kevarriusas Hayesas – 10:18. Puolimas neveikė ir antrame ketvirtyje, per kurį tritaškiais pasižymėjo K.Evansas ir L.Lekavičius, du taškus įsirašė Edgaras Ulanovas, o tris pridėjo K.Hayesas – 21:33.

Po pertraukos tritaškį smeigė Brady Manekas, po du taškus pelnė K.Hayesas, L.Lekavičius ir K.Evansas, bet skirtumas dar labiau išaugo – 30:47. Po dvitaškį dar įmetė L.Lekavičius ir L.Birutis, o B.Manekas dar kartą pataikė iš toli – 37:50.

Penkis taškus iš eilės lemiamo ketvirčio pradžioje surinko B.Manekas, dvitaškį įmetė E.Ulanovas, o K.Evansas tritaškiu sumažino atsilikimą iki vienženklio – 47:56. K.Evansas tuomet sumetė tris tritaškius ir pridėjo dvitaškį, tačiau nuo pralaimėjimo tai neišgelbėjo – 58:64.

„Bayern“: D.Bookeris 20, C.Edwardsas 10, N.Weileris-Babbas 10.

„Žalgiris“: K.Evansas 21, B.Manekas 11, L.Lekavičius 9, K.Hayesas 7 (9 atk. kam.), L.Birutis 6 (5 atk. kam.), E.Ulanovas 4, D.Giedraitis 0, R.Šmitas 0, E.Sumneris 0, T.Dimša 0, A.Butkevičius 0.

"Kontakto lygis ir fiziškumas buvo labai aukštas ir tris kėlinius neradome būdų su tuo tvarkytis. Tokiais atvejais yra tikrai sunku išlaikyti rankas ant vairo bei važiuoti tiesiai. Bet nepasidavėme ir sugebėjome sumažinti skirtumą iki 6 taškų. Žinoma, tai yra „jei“, bet norisi paminėti komandos pastangas sugrįžimui. Tokia mūsų dvasia, - dėstė A. Trinchieri. - Labai skaudus pralaimėjimas, neturėjome pakankamai žaidėjų, kurie gerai pasirodytų puolime, per daug žaidėjų su 0 taškų. Kažkuriuo momentu, galvoju, kai kurie žaidėjai prarado pasitikėjimą savimi bei negalėjo padėti komandai".

GALERIJA

  • Po nesėkmės Miunchene italas gailėjosi dėl paleisto šanso
  • Po nesėkmės Miunchene italas gailėjosi dėl paleisto šanso
  • Po nesėkmės Miunchene italas gailėjosi dėl paleisto šanso
  • Po nesėkmės Miunchene italas gailėjosi dėl paleisto šanso
zalgiris.lt nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Rimas

PAZORAS,,,,

Butu geriau nuveze

Moteru Aisciu komanda ta ir tai virs 60 imeta

Anonimas

Gali trenerius keisti kad ir kas mėnesį, bet nieko gero vis tiek nebus, nes komplektacija prasta. Ir dar Maneką kitam sezonui pasilieka. Kuo jis gersnis už Milaknį. Na o kapitonui jau laikas į pensiją...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS