„Lietuvos rytas" nepratęsė sutarties su amerikiečiu K. Brownu | KaunoDiena.lt

„LIETUVOS RYTAS" NEPRATĘSĖ SUTARTIES SU AMERIKIEČIU K. BROWNU

  • 0

Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) bronzos medalius 2015–2016 metų sezone iškovojęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio klubas jau pradėjo rikiuoti ekipos gretas naujam sezonui.

Pasak sostinės ekipos pranešimo, ne tik žvalgomasi naujų veidų komandai, bet ir atsisveikinama su krepšininkais: pirmadienį „Lietuvos rytas“ nutarė nepratęsti sutarties ir padėkojo už pagalbą amerikiečiui Kendrickui Brownui.

Prieš ketverius metus Europoje karjerą pradėjęs 26-erių K.Brownas ekipą papildė sezono viduryje, pakeitęs į Ispaniją išvykusį argentinietį Nicolasą Laprovittolą. Žaidėjas buvo įvardijamas kaip patikimas gynybos meistras. Nors K.Browno sutartyje buvo galimybė pratęsti sutartį dar vienam sezonui, ji abipusiu susitarimu nepratęsta.

K.Brownas šį sezoną pradėjo Olandijoje, Groningeno „Donar“ ekipoje. FIBA Europos taurės turnyre jis rinko vidutiniškai 14,3 taško, atliko 5,2 perdavimo ir atkovojo 3,3 kamuolio. Per ketverius studijų metus spėjęs pakeisti keturias komandas K.Brownas 2012-aisiais pradėjo profesionalo karjerą Europoje: po vieną sezoną žaidė „Jūrmala“ (Latvija), Noršiopingo „Dolphins“ (Švedija) ir Dombrova Gurničos MKS (Lenkija) ekipose, o pernai persikėlė į Olandiją.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS