„Lietuvos ryto“ pergalė sirgaliui apkars: pareigūnai kviečia atvykti į policiją | KaunoDiena.lt

„LIETUVOS RYTO“ PERGALĖ SIRGALIUI APKARS: PAREIGŪNAI KVIEČIA ATVYKTI Į POLICIJĄ

  • 11

Antroji Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ finalo akistata pažymėta kontaktu tarp sirgaliaus ir krepšininko. Ketvirtojo kėlinio pradžioje Vilniaus ekipos fanas stumtelėjo Vasilije Micičių.

Serbas greitoje atakoje buvo sustabdytas pražanga ir iš inercijos išbėgo iš aikštės bei atsitrenkė į „Lietuvos ryto“ sirgalių atitvarą, papuoštą klubo atributika. Tai itin nepatiko „Lietuvos ryto“ sirgaliams. Vienas iš jų prišoko prie serbo ir krūtine trenkėsi jam į nugarą.

Prie V. Micičiaus pribėgę komandos draugai parsivedė jį į aikštę, o sirgalius buvo palydėtas atgal į tribūną.

Lietuvos policija savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ šį grubiai pasielgusį sirgalių kviečia savanoriškai apsilankyti pas pareigūnus. 

„Vilniaus apskrities policija geranoriškai kviečia šį krepšinio aistruolį iki savaitės pabaigos atvykti į policiją, adresu Birželio 23-osios g. 16 (Viešosios tvarkos valdyba). Galite susisiekti su mumis ir per „Facebook“, privačia žinute. Suprantame sirgalių emocijas, tačiau jos neturi peržengti tam tikrų ribų. Toks elgesys užtraukia atsakomybę“, – rašo policijos pareigūnai. Kas gresia sirgaliui, kol kas pareigūnai nedetalizuoja.

Per daugiau nei valandą šiuo policijos įrašu buvo pasidalinta beveik 340 kartų. Anot policijos pareigūnų, sirgaliaus tapatybė jau yra nustatyta.

Išsakė nuomonę ir R. Kurtinaitis

„Lietuvos ryto“ treneris Rimas Kurtinaitis, paklaustas apie šį nemalonų incidentą, teigė, jog tam ir yra reikalinga apsauga. „Manau, kad negerai, bet turime visokių sirgalių. Labai džiaugiuosi, kaip šiandien mus palaikė sirgaliai. Bet yra taisyklės, kada tu negali liesti žmonių. Tam yra žaidėjai ir žiūrovai. Tai turėtų atlikti apsaugos darbuotojai, kad ta siena kažkokia būtų. Žaidėjas nuėjo per arti, o tas įsiaudrinęs žiūrovas pribėgo. Matėme, kaip futbolo rungtynėse nuogi laksto aikštėje. Tam yra apsauga. Čia labiau apsaugai skirta“, – trenerį cituoja portalas basketnews.lt.

GALERIJA

  • Vasilije Micičius
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

nu geras - o tai baudos serbų provokatoriui nebus?

ką jis ten pametė prie B-Tribūnos. Pats nubėgo penkis metrus nuo aikštės pas ultras, bandė kažką diskutuot Vasia :) Motiejūnas turėtų perspėt jį, juk kitą kart fanai sureaguos operatyviai - bus suspardytas Misičius ar ne duok dieve pagaidintas. Kils tarptautinis skandalas - gi serbai biški kas pagalbos ieško Rusijoje. negerai - reiktų baudelės Žalgiro klubui - kad pamokytų žaidėjus, kad prie tribūnų nėr ko nuotykių ieškot - žaidimas vyksta aikštelėje.. o bachūrėlis maladiec - parodė serbui - kad nemalk tu mums šūdo

šančiai

krepšinio federacija turi nubausti lt.ryto klubą.jie atsakingi už savo sirgalius.teisėjų pagalbos dėka lt rytas gniuždo lietuvos krepšinio grožį.

Laima

Nesusitupejes bukaprotis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS