LMKL tritaškių konkursą šeštą kartą karjeroje laimėjo E. Briedytė | KaunoDiena.lt

LMKL TRITAŠKIŲ KONKURSĄ ŠEŠTĄ KARTĄ KARJEROJE LAIMĖJO E. BRIEDYTĖ

  • 0

Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) „Visų žvaigždžių“ dienos šventę pradėjo tritaškių konkursas. Jame šeštą kartą per savo karjerą triumfavo Marijampolės „Sūduvos“ žaidėja Ela Briedytė.

Pirmajame etape geriausiai sekėsi „Utenos“ gynėjai Ritai Žilinskaitei, kuri pelnė 21 tašką. Į pusfinalį taip pat pateko E.Briedytė (18 tšk.) ir po 14 taškų įmetusios Evelina Mauraitė („Jaunieji talentai“) bei Rita Milieškienė („Sūduva“).

13 taškų pelniusi Marina Solopova („Fortūna“) ir po 12 taškų surinkusios Vita Horobets („Kibirkštis-VIČI“), Gintarė Jasiunskaitė („Hoptrans-Sirenos“), Indrė Mikelėnaitė („Šiauliai-Universitetas“) ir Greta Tamašauskaitė („Aistės-LSU-Paradis“) liko už pusfinalio borto.

Pusfinalyje visos dalyvės pademonstravo gerą pataikymą, bet už borto liko R.Milieškienė (17 tšk.) bei R.Žilinskaitė (18 tšk.). E.Briedytė buvo per žingsnį nuo savo pačios rekordo, pasiekto dar 2005 metais – 23 taškai, o 19-metė E.Mauraitė surinko 19 taškų.

Finalo seriją pradėjusiai E.Mauraitei koją pakišo ir jaudulys bei ji surinko mažiau taškų nei pirmajame etape ar pusfinalyje – 13. E.Briedytė finalo serijoje iš toli šaudė tiksliau ir pelnė 19 taškų, kurie jai užtikrino titulą ir piniginį prizą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS