M. Grigonio debiutą aptemdė šiurpi CSKA lyderio trauma ir pralaimėjimas | KaunoDiena.lt

M. GRIGONIO DEBIUTĄ APTEMDĖ ŠIURPI CSKA LYDERIO TRAUMA IR PRALAIMĖJIMAS

  • 1

Marius Grigonis nenorės prisiminti savo debiuto su raudona apranga Eurolygoje. Lietuvis žaidė slogiai, Maskvos CSKA pralaimėjo ir dar neteko vieno svarbiausių savo žaidėjų.

Maskviečiai svečiuose 74:84 (29:21, 16:23, 14:18, 15:22) nusileido Milano „Olimpia“ klubui.

Rungtynės CSKA klubui prasidėjo košmariškai.

Sužaidus vos dvi minutes Nikola Milutinovas kovojo dėl kamuolio, kol ant jo kojos nukrito Luigi Datome.

Serbas skausmo perkreiptu veidu krito ant žemės, o aikštę tik padedamas komandų personalo narių ir Danielio Hacketto sugebėjo palikti po penketo minučių.

N.Milutinovui tai buvo pirmos sugrįžimo rungtynės Eurolygoje po to, kai beveik pusę praėjusio sezono jis praleido dėl peties traumos.

Be vieno svarbiausių žaidėjų likęs CSKA klubas iš pradžių jo netekties nejautė ir laimėjo pirmą ketvirtį 29:21, tačiau krito į duobę antroje žaidimo atkarpoje, kurios pradžioje „Olimpia“ spurtavo 17:5 ir persvėrė rezultatą.

Nuo to laiko rungtynės vyko taškas į tašką, o po trijų kėlinių „dizaineriai“ pirmavo minimaliai – 62:59.

Visgi ketvirtajame kėlinyje „Olimpia“ įrodė savo pranašumą. Įpusėjus ketvirčiui Sergio Rodriguezas pirmą kartą sukrovė savo komandai dviženklę persvarą (74:63), o visi svečių bandymai pataisyti situaciją buvo nesėkmingi.

M.Grigonis žaidė 20 minučių, per kurias pelnė 3 taškus (0/1 dvit., 0/1 trit., 3/4 baud.), atkovojo 1 kamuolį, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, padarė dvi klaidas, du kartus prasižengė, išprovokavo penkias pražangas ir surinko 3 naudingumo balus.

CSKA klube šiose rungtynėse žaidė ir po devynerių metų pertraukos grįžęs Aleksejus Švedas. Jam taip pat rungtynės nesusiklostė sėkmingai – rusas per beveik 24 minutes pelnė 9 taškus (3/6 dvit., 1/5 trit.), bet surinko tik 2 naudingumo balus.

„Olimpia“: Sergio Rodriguezas ir Shavonas Shieldsas (7 atk. kam., 5 rez. perd.) po 17, Nicolo Melli 15, Kyle'as Hinesas 13, Devonas Hallas 11.

CSKA: Iffe Lundbergas 13 (7 atk. kam., 6 rez. perd.), Willas Clyburnas 12, Nikita Kurbanovas 10.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Algis

Nieko gero iš jo nei buvo, nei yra, nei bus. Nes tėra vidutinis vidutiniokas, be jokių išskirtinių savybių, be fizinės jėgos, be veiksmų arsenalo.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS