M. Kalniečio klubas tapo vienvaldžiu Italijos krepšinio lygos lyderiu | KaunoDiena.lt

M. KALNIEČIO KLUBAS TAPO VIENVALDŽIU ITALIJOS KREPŠINIO LYGOS LYDERIU

  • 0

Tryliktą pergalę Italijos vyrų krepšinio pirmenybių (Serie A) XVII turo rungtynėse iškovojo ir vienvaldžiu šešiolikos komandų turnyro lyderiu tapo Milano „EA7 Emporio Armani“ klubas, kuriame nebuvo registruotas Mantas Kalnietis, sekmadienį svečiuose 86:64 (13:12, 27:10, 21:14, 25:28) nugalėjęs į vienuoliktąją poziciją smuktelėjusią Ovidijaus Varanausko Varezės „Openjobmetis“ (7 pergalės ir 10 pralaimėjimų) ekipą.

Ne pats sėkmingiausias šis susitikimas buvo O. Varanauskui, kuris per 17 minučių prametė tritaškį ir abu dvitaškius metimus, tačiau sugriebė ir perėmė po 1 kamuolį, atliko 4 rezultatyvius perdavimus bei prasižengė 3 kartus.

18 taškų į nugalėtojų krepšį įmetė Brandonas Daviesas, 12 – Kristjanas Kanguras, 10 – Maalikas Waynsas.

Nugalėtojams 31 tašką pelnė Carlesas Jenkinsas, 23 – Krunoslavas Simonas, 13 – Milanas Macvanas.

Antrą vietą pirmenybėse užima šalies vicečempionas Emilijos Redžo „Grissin Bon“ (12/5) klubas su Darjušu Lavrinovičiumi bei Rimantu Kaukėnu.

Avelino „Sigidas“ (9/8) komanda su Benu Veikalu – aštunta, Pezaro „Consultinvest“ (5/11) penketukas su Tautvydu Lydeka – keturioliktas, o Kapo d'Orlando „Betaland“ (4/12) ekipa su Simu Jasaičiu tebėra paskutinė – šešiolikta.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS