N. Hayesas po pergalės juokavo: mama mano pasirodymu patenkinta turbūt nebus | KaunoDiena.lt

N. HAYESAS PO PERGALĖS JUOKAVO: MAMA MANO PASIRODYMU PATENKINTA TURBŪT NEBUS

Kauno „Žalgiris“ (4-0) Eurolygoje tęsia pergalingą žygį. Ketvirtadienio vakarą kauniečiai pirmosiose sezono namų rungtynėse 89:73 susitvarkė su Stambulo „Anadolu Efes“ ekipa.

Bene didžiausią indėlį į pergalę įnešė Nigelas Hayesas, kuris sužaidė naudingiausias karjeros rungtynes Eurolygoje ir per 24 minutes pelnė 17 taškų, atkovojo 5 bei perėmė 2 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus bei surinko 23 naudingumo balus.

„Treneris paruošė gerą planą, akcentuodamas jų pagrindinius žaidėjus ir tai, jog jie mėgsta žaisti greitai. Atlikome puikų darbą prieš Micičių, kuris yra puikus žaidėjas bei taškų rinkėjas. Tiek gynyboje, tiek puolime žaidėme agresyviai, susikrovėme persvarą dar prieš ilgąją pertrauką, kurią išlaikėme visų rungtynių metu“, – po dvikovos sakė Hayesas.

„Žalgiriečiai“ šį vakarą vėl pademonstravo solidžią gynybą ir „Anadolu Efes“ puolimo mašiną sulaikė iki 73 taškų.

Paklaustas, kas lemia tokį puikų darbą gynyboje, „Žalgirio“ legionierius nukėlė kepurę prieš trenerių štabą.

„Negaliu jums pasakyti, nes kitos komandos tai išgirs, suprantate? – pokštavo Hayesas. – Treneriai turi puikią sistemą, kurią mėgstame ir visi palaikome. Gynyba yra pagrindinis mūsų prioritetas, kai einame į aikštelę.“

Hayesas susitikimą pradėjo itin užtikrintai ir vien per pirmąjį kėlinį surinko 11 taškų. Užsiminus apie sėkmingą mačo startą, Hayesas ir vėl įterpė juokelį.

„Vakar per „FaceTime“ kalbėjausi su mama bei seserimi kokias geras dvi valandas ir jos man pasakė, kad turiu žaisti geriau. Jos pridėjo, jog turiu būti agresyvus, o įprastai viskas nuo to ir prasideda. Turi eiti į aikštelę ir būti tvirtu, stengtis bet kokiu būdu komandai padėti tiek gynyboje, tiek puolime. Ties tuo šiandien ir koncentravausi“, – komentavo puolėjas.

Ar mama ir sesuo didžiuosis tokiu Nigelo pasirodymu?

„Nežinau, kai įeisiu į rūbinę patikrinsiu telefoną ir pranešiu jums. Mano mama tikriausiai nebus patenkinta – jos horoskopo ženklas yra mergelė. Mano mama niekada nebūna patenkinta, tokia jau ji yra“, – su šypsena veide teigė Hayesas.

„Žalgirio“ arenoje šį vakarą susirinko 5011 žiūrovų ir taip buvo pagerintas šio Eurolygos sezono lankomumo rekordas. Duoklę gerbėjams atidavė ir Hayesas.

„Buvo puiku, tiesiog norėtųsi, kad visos aplinkybės būtų įprastos. Tai buvo puikios pirmosios namų rungtynės, mes vertiname sirgalių palaikymą, jie yra geriausi Europoje“, – baigė žalgirietis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS