„Neptūno“ pulsas – stabilus | KaunoDiena.lt

„NEPTŪNO“ PULSAS – STABILUS

Po pokalbio Klaipėdos rotušėje patenkinti buvo visi: miesto meras Vytautas Grubliauskas, „Neptūno“ atstovai – savininkas Sigitas Ambrazevičius, direktorius Vilius Sukonas.

Anot susitikusiųjų, tai vienas iš tradiciniais tapusių pasimatymų.

„Artėja naujas krepšinio sezonas, bus rašomas naujas „Neptūno“ istorijos puslapis. Susitikau su „Neptūno“ klubo vadovais, papasakojusiais kurioje finišo tiesiosios vietoje yra Klaipėdos komanda pasitikdama naują sezoną, – į pokalbio smulkmenas nesivėlė V.Grubliauskas. – Pasikeitus „Neptūno“ valdžiai puikia tradicija tapo reguliarus susitikimai. Krepšininkai informuoja apie situaciją klube, apie iššūkius, papasakoja naujienas. Oficialus komandos pristatymas bus rugpjūčiui baigiantis. Tačiau yra svarbu žinoti pulsą, koks pulsuoja klube pasitinkant naują čempionatą. Po šio susitikimo, nors nesu kardiologas, atrodo, kad „Neptūno“ pulsas yra stabilus – „permušimų“ nėra. Apie ambicingus planus nenoriu kalbėti. Juos sužinosime po dviejų–trijų savaičių. Manau, kad tikslai, nors ir ambicingi, bet realūs. Svarbiausia, kad komanda atsikratė praeities rūpesčių, kitų šleifų ir yra teisingame kelyje. Ramia širdimi lauksiu „Neptūno“ pristatymo šventės.“

Mažiau šnekūs buvo klubo atstovai.

„Apie ką kalbėjome, meras viską papasakojo“, – dievagojosi V.Sukonas.

„Norime, kad apie padėtį meras išgirstų iš mūsų, o ne iš kitų. Prigijo gera tradicija susitikti kas du mėnesius. Norime, kad tie, kas duoda finansus, žinotų situaciją, jog nebūtų jokių manipuliacijų. Atsiskaitome savivaldybei už kiekvieną eurą. Šiandien komandoje dar trūksta vieno žaidėjo. Ieškome, renkamės atsakingai, kiek įmanomai taupiai“, – kiek šnekesnis buvo S.Ambrazevičius.

„Neptūnas“ į pirmą treniruotę rinksis po Žolinių – rugpjūčio 16-ąją, tačiau krepšininkai individualiai rengiasi ne vieną savaitę. Uostamiestyje jau pluša komandos naujokas Gytis Masiulis. Po Europos jaunimo čempionato savaitę pailsėjęs kaunietis atvyko į Klaipėdą ir treniruojasi individualiai. Kauno „Žalgirio“ krepšininkas Kazio Maksvyčio kariaunai padės 2018–2019 m. sezone.

Rugpjūčio 25 d. Klaipėdos skulptūrų parke vyks „Neptūno“ pristatymo šventė.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Fanas

Vel apie nieko.

Meras pamirsta

Visada visa informacija jis gaudavo ir anksciau,ir ne tik jis,ir pokalbiais telefonu,ir laiskais, ir susitikimais, ir dalyvavo viskame kas vyko, pries rinkimus manau bus daug informacijos ta tema, ir ne gandais, o faktais Sekmes

Algirdas

Nesupratau... iš teksto apie asmeninį susitikimą matyti ,kad nuo šiol meras skirs savo asmenines lėšas "Neptūnui" remti ? Kiek pamenu anksčiau rėmimą savo sprendimu skirdavo Taryba.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS