„Neptūno“ trenerių štabas – suformuotas | KaunoDiena.lt

„NEPTŪNO“ TRENERIŲ ŠTABAS – SUFORMUOTAS

  • 0

Klaipėdos „Neptūnas“ rytoj renkasi į pirmąją pasiruošimo sezonui treniruotę, o vyriausiasis komandos treneris Tomas Gaidamavičius pristatė savo štabą.

Strategui talkins 43-ejų latvis Sandis Buškevicas, uostamiesčio ekipoje dirbęs ir praėjusiame sezone, bei 43-ejų Audrius Mineikis, praėjusį sezoną užbaigęs kaip vyriausiasis Nacionalinėje krepšinio lygoje žaidžiančios „Neptūnas-Akvaservis“ komandos treneris.

A.Mineikis krepšininko profesionalo karjerą pradėjo būtent „Neptūno“ komandoje, o pernai sugrįžo į uostamiestį ir dirbo Klaipėdos klubo krepšinio piramidėje, vadovaudamas Regioninėje krepšinio lygoje rungtyniaujančiai „VKKM-Neptūnas“ komandai.

„Neptūno“ fizinio pasirengimo treneriu tapo 27-erių Laurynas Gendvilas, šešerius metus dirbęs dublerių komandoje.

bcneptunas.lt nuotr.

„Smagu, kad ne tik dublerių žaidėjai, bet ir treneris papildė pagrindinės komandos trenerių štabą. Audrius kartu su Tomu dirbo Lietuvos jaunių rinktinėje, puikiai pažįsta vienas kitą. Tuo metu Laurynas atliko gerą darbą su jaunimu, žaidėjai buvo paruošiami profesionaliai, o rezultatai akivaizdūs. Manau, kad šių vyrų darbai kalba už save“, – sakė „Neptūno“ vadovas Dainius Vaitelis.

Kiek daugiau nei už mėnesio „Neptūno“ lauks FIBA Čempionų lygos pirmasis atrankos etapas, kuriame susikaus su Londono „Lions“ krepšininkais. Londone rungtynės vyks rugsėjo 15-ąją, o Klaipėdoje – rugsėjo 18-ąją dieną.

Pergalės atveju klaipėdiečius nuo Čempionų lygos grupių etapo skirtų Botevgrado „Balkan“ ir Minsko „Tsmoki“ poros nugalėtojas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS