Pasitaiko retai: KMT akistata Marijampolėje baigėsi lygiosiomis | KaunoDiena.lt

PASITAIKO RETAI: KMT AKISTATA MARIJAMPOLĖJE BAIGĖSI LYGIOSIOMIS

  • 0

Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) turnyras antradienį sirgaliams padovanojo tikrą dramą Marijampolėje. Utenos „Juventus“ komanda paleido pergalę iš savo rankų ir dvikovą prieš „Mantingos-Sūduvos“ krepšininkus baigė lygiosiomis – 74:74 (20:12. 24:22, 7:18, 23:22).

Atsakomosios ekipų rungtynės vyks Utenoje spalio 20 dieną.

Rungtynės vyko atkakliai iki pat paskutinių akimirkų. Kai jau atrodė, kad „Juventus“ nutolo pergalingu atstumu, iškart prabilo „Sūduvos-Mantingos“ snaiperiai. Likus 40 sekundžių Marijampolės klubas sumažino atsilikimą iki vieno taško (72:73) ir turėjo kamuolį savo rankose, tačiau užpulti šeimininkams nepavyko.

Netrukus marijampoliečiai per vieną sekundę prasižengė prieš Igną Vaitkų, jis pataikė vieną baudos metimą (72:74) ir šeimininkų atakai liko 4,7 sekundės. „Sūduvos-Mantingos“ komanda po minutės pertraukėlės spėjo išmesti dvitaškį, o besileidžiantį kamuolį palietė Žygimantas Skučas, todėl teisėjai įskaitė du taškus. Rezultatas tapo lygus (74:74) ir uteniškių metimas per visą aikštelę tikslo nepasiekė.

Solidžią rungtynių pabaigą sužaidė Martynas Gecevičius. „Juventus“ snaiperis ketvirtajame kėlinyje smeigė du itin svarbius tritaškius, pridėjo rezultatyvų perdavimą ir savo pasirodymą baigė su 15 taškų.

Neblogą pasirodymą nugalėtojų gretose surengė Gintautas Matulis, kuris praėjusiame sezone atstovavo būtent „Mantingos-Sūduvos“ komandai. Gynėjas pelnė 11 taškų.

Solidžiausiai šeimininkų gretose rungtyniavo Rokas Stankevičius, pelnęs 16 taškų ir pridėjęs 6 atkovotus kamuolius, taip pat Šarūnas Beniušis, surinkęs 11 taškų ir atkovojęs 6 kamuolius. Abu jie surinko po 15 naudingumo balų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS