Permės klubo oficialiai pristatytas K. Maksvytis konsultavosi su Kšištofu | KaunoDiena.lt

PERMĖS KLUBO OFICIALIAI PRISTATYTAS K. MAKSVYTIS KONSULTAVOSI SU KŠIŠTOFU

VTB Vieningosios lygos Permės „Parma“ ekipa oficialiai paskelbė, kad su Kaziu Maksvyčiu sudarė dvejų metų kontraktą pagal formulę 1+1.

Apie šį susitarimą tinklalapis „BasketNews.lt“ paskelbė dar gegužės 20-ąją. Tinklalapio žiniomis, pirmaisiais kontrakto metais strategas turėtų uždirbti apie 160 tūkst. eurų, antraisiais – apie 180 tūkst.

Komentuodamas šį savo karjeros posūkį, K. Maksvytis atskleidė, kad apie klubą teiravosi Permėje žaidžiančio Eigirdo Žukausko ir 2002-2004 metais čia rungtyniavusio Kšištofo Lavrinovičiaus.

„Šis sprendimas nebuvo priimtas per vieną dieną. Turėjome ilgas derybas, konsultavausi su žaidėjais, kurie anksčiau žaidė Permėje. Daugiausiai sužinojau iš čia žaidžiančio Eigirdo Žukausko. Apie Permės meilę krepšiniui papasakojo K. Lavrinovičius. „Parma“ organizacija yra aukšto lygio, tai klubas, siekiantis grįžti į VTB Vieningosios lygos elitą.

Priėmiau šį sprendimą, nes mačiau potencialą ir dideles ambicijas. Pagrindinis dalykas – kad visi klubo nariai – nuo salės valytojų iki prezidento ar pagrindinių rėmėjų – dirbtų dėl tikslo siekti pergalių“, – savo mintis dėstė K. Maksvytis.

Klaipėdoje K. Maksvytis su pertraukomis dirbo penkis sezonus. Su šia ekipa jis 2014-2015 m. sezone debiutavo Eurolygoje.

K. Maksvytis dvi skirtingas LKL komandas („Neptūną“ ir Panevėžio „Lietkabelį“) yra išvedęs į LKL finalus, o šį sezoną laimėjo LKL bronzos medalį.

„Parma“ šiame VTB Vieningosios lygos sezone per 26 rungtynes iškovojo vos 5 pergales ir užėmė priešpaskutinę, tryliktąją vietą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS