Po dramatiškų rungtynių – Š. Jasikevičiaus ir E. Atamano asistento konfliktas | KaunoDiena.lt

PO DRAMATIŠKŲ RUNGTYNIŲ – Š. JASIKEVIČIAUS IR E. ATAMANO ASISTENTO KONFLIKTAS

  • 1

Susitikime tarp „Barcelonos“ ir Stambulo „Anadolu Efes“ netrūko aistrų ir po finalinės rungtynių sirenos.

Pasibaigus mačui ir treneriams einant paspausti rankas įsiplieskė konfliktas tarp Šarūno Jasikevičiaus ir „Anadolu Efes“ trenerio asistento Tomislavo Mijatovičiaus.

Lietuvio ir kroato konfliktą netrukus išskyrė kiti trenerių asistentai, tai padaryti padėjo ir Stambulo klubo generalinis direktorius Alperas Yilmazas.

„Dėl ko ginčijomės išliks tarp mūsų, – po rungtynių sakė Jasikevičius. – Kartais turime išreikšti savo nuomonę, jei esame ja įsitikinę, ir keliauti toliau. Mūsų profesijoje visi supranta, ką aš jam pasakiau. Geriausi dalykai lieka tarp trenerių.“

Tinklalapio BasketNews žiniomis, konfliktas kilo dėl Jasikevičiaus įtarimų, kad „Anadolu Efes“ klubo atstovai slapčia filmavo „Barcelonos“ treniruotę prieš rungtynes.

„Gera, suknista kamera“, – Jasikevičius praeidamas po rungtynių pasakė vienam iš „Anadolu Efes“ trenerių.

Visgi Atamanas tai neigė ir prašė Jasikevičiaus tai įrodyti.

„Kviečiu Šarą įrodyti tai. Niekada nesame taip darę per mano 4-5 metų laikotarpį šiame klube ir niekada nedarysime, – po rungtynių tikino Atamanas. – Jei man paskambins Šaras, pasakysiu jam įrodyk tai ir iškart atsistatydinu iš trenerio posto.

Bet jei to neįrodysi – atsiprašyk mano asistentų arba pasitrauk iš Eurolygos trenerių asociacijos. Tai yra labai rimti kaltinimai. Nusiųskite šią žinią Šarui, jis visada siunčia žinutes, tokia yra mano pozicija.“

Rungtynes 96:86 laimėjo „Anadolu Efes“, o tai nebuvo vienintelis konfliktas šiame mače. Trečiojo kėlinio pabaigoje Jasikevičius į rūbinę išvijo Nikolą Kaliničių.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Garstas

Kai pralosi ,tai randi kuom pasiteisinti. Greiciausia trenerio rekavimai komandai kenkia ,o ne kameros?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS