Po pralaimėto mačo – A. Boguto keiksmų tirada: FIBA – suš***** pasityčiojimas | KaunoDiena.lt

PO PRALAIMĖTO MAČO – A. BOGUTO KEIKSMŲ TIRADA: FIBA – SUŠ***** PASITYČIOJIMAS

  • 1

Pasibaigus dramatiškoms rungtynėms tarp Ispanijos ir Australijos rinktinių, Andrew Boguto nervai neišlaikė.

Vos nuskambėjus finalinei sirenai, A. Bogutas su komandos draugais ėjo pro pasikalbinimams skirtą žurnalistų zoną ir akivaizdžiai reiškė nepasitenkinimą.

Paguglinkite, kur yra FIBA būstinė. Tai yra sušiktas pasityčiojimas“, – keiksmažodžiais plūdosi A. Bogutas.

Savo nepasitenkinimą jis jau rodė ir rungtynių metu, kuomet ketvirtojo kėlinio pabaigoje buvo sušvilpta pražanga prieš Marcą Gasolį. Link atsarginių suolo patraukęs A. Bogutas pradėjo imituoti kupiūrų trynimą rankose.

Apie pastarąją pražangą paklaustas australų treneris Andrejus Lemanis nuo komentarų susilaikė.

„Aš negaliu to komentuoti, ir tai įvyko kitoje aikštės pusėje. Pažiūrėsiu vaizdo įrašą ir gal žinosiu geriau“, – sakė A. Lemanis.

Bogutas šiose rungtynėse per 24 minutes pelnė 12 taškų, atkovojo 9 kamuolius bei surinko 20 naudingumo balų.

Tuo metu M. Gasolio sąskaitoje puikavosi 33 taškai, 6 atkovoti kamuoliai, 4 rezultatyvūs perdavimai bei 33 naudingumo balai.

Australijos rinktinė pasirodymą pratęs kovoje dėl trečiosios vietos, kurioje susitiks su Argentina arba Prancūzija.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

FiBA - prasta

Prastas teisėjavimas, nes prasti teisėjai, „Langai" - preliminarinėse varžybose - nesąmonė, nelaimė nacionalinėms rinktinėms. Skirstymas į krepšelius neturi dvelkti seniena, nes per metus komandų stiprumas labai pasikeičia. Taip ir gavosi: vienos grupė - „mirtininkų", o kitose - „lengvas pasivaikščiojimas". Tvarkaraščiai dėl komandų poilsio sudaryti prastai, nelygiaverčiai. Draskymasis tarp FIBA ir EL netarnauja tarptautinio krepšinio vystymui. Silpnesnės Europos komandos (Lenkija, Čekija) užima aukštesnes pozicijas, o stiprios komandos (su NBA žaidėjais, kaip Kroatija, Slovėnija) lieka už borto. Lietuvos KF turi imtis žygių, o ne miegoti. Gal pirmininkai paseno ir tinka tik reklamai?. Nuomonė.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS