R. Kaukėnui – maloni staigmena: jis įtrauktas į JAV universiteto „Šlovės muziejų“ | KaunoDiena.lt

R. KAUKĖNUI – MALONI STAIGMENA: JIS ĮTRAUKTAS Į JAV UNIVERSITETO „ŠLOVĖS MUZIEJŲ“

  • 0

Sulaukęs įvertinimo Italijoje, Rimantas Kaukėnas toliau skina įspūdingos karjeros vaisius. Karjerą baigusio krepšininko indėlis šį kartą buvo pripažintas JAV – lietuvis įtrauktas į Seton Hallo universiteto „Šlovės muziejų“.

42-ejų vilnietis šioje mokymo įstaigoje 1996 metais pradėjo savo karjerą bei „Pirates“ krepšinio komandai atstovavo iki 2000 metų.

„Didžiulė garbė būti išrinktam į Seton Hallo universiteto „Šlovės muziejų“. Panašu, kad vejuosi tokio pat įvertinimo sulaukusią šeimos narę, žmoną Tanją Kostič, – socialiniame tinkle „Instagram“ džiaugėsi R. Kaukėnas. – Visa tai tapo malonia staigmena ir milžiniška motyvacija toliau augti ir tobulėti priimant laukiančius iššūkius. Toks universiteto pripažinimas man reiškia viską, bet to nebūtų be visos komandos pastangų! Visi komandos draugai padėjo man augti ir tobulėti. Iš tikrųjų visa tai priklauso visai komandai. Apkabinu visus ir dėkoju, aš amžiams liksiu jūsų komandos draugas.“

Jis tapo antruoju lietuviu garbingoje universiteto kompanijoje, mat 2008 metais tokio įvertinimo sulaukė Artūras Karnišovas.

Vilkėdamas „Pirates“ marškinėlius R. Kaukėnas NCAA sužaidė 119 rungtynių, per kurias vidutiniškai rinko po 10,9 taško, atkovojo po 3,6 ir perėmė po 1,2 kamuolio bei atliko po 1,7 rezultatyvaus perdavimo.

Vasario pradžioje buvęs lietuvio klubas Italijoje, Emilijos Redžo „Grissin Bon“, tautietį paskelbė dešimtmečio žaidėju.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS