Rungtynių eigą kontroliavęs „Žalgiris“ šventė pergalę Milane | KaunoDiena.lt

RUNGTYNIŲ EIGĄ KONTROLIAVĘS „ŽALGIRIS“ ŠVENTĖ PERGALĘ MILANE

  • 4

Kauno „Žalgirio“ (5-6) krepšininkai ketvirtadienio vakarą iškovojo pergalę Eurolygoje. Kazio Maksvyčio auklėtiniai Milane rezultatu 83:70 (18:19, 23:12, 18:21, 24:18) įveikė vietos „EA7 Emporio Armani“ (4-7) komandą.

Rungtynės prasidėjo Edgaro Ulanovo šou, kadangi per pusę kėlinio jis pelnė visus komandos taškus – 8:6. Po dvitaškį pridėjo Kevarriusas Hayesas ir Laurynas Birutis, Keenanas Evansas smeigė tritaškį, o E.Ulanovas pataikė iš toli – 18:19.

Dvitaškius sumetė Rolandas Šmitas, Danielius Lavrinovičius ir Arnas Butkevičius, o E.Ulanovas įmetė dvitaškį su varžovo pražanga – 27:23. Penkis taškus iš eilės surinko K.Evansas, dėjimu iš viršaus pasižymėjo A.Butkevičius, o K.Hayesas pataikė tritaškį ir per trumpą atkarpą pelnė septynis taškus – 41:31.

Po pertraukos penkis taškus įsirašė R.Šmitas, tritaškiu ir dvitaškiu su varžovo pražanga dvi atakas užbaigė K.Evansas, o E.Ulanovas pasižymėjo metimu po puolime atkovoto kamuolio – 54:42. R.Šmitas pataikė dar vieną tritaškį, du taškus įsirašė E.Ulanovas, bet skirtumas kiek sumažėjo – 59:52.

Taiklius tolimus metimus paleido R.Šmitas ir Tomas Dimša, o L.Birutis pasižymėjo šešiais taškais iš eilės – 71:62. Sunkų metimą nuo lentos pataikęs K.Evansas kitoje atakoje paleido taiklų tritaškį, trijų taškų vertės metimą įmetė R.Šmitas, baudų metimais taškus rinko E.Ulanovas, o pergalę įtvirtino T.Dimšos dvitaškis – 83:70.

„Žalgiris“: E.Ulanovas 20 (6 atk. kam., 5 rez. perd.), K.Evansas 19 (4 rez. perd.), R.Šmitas 16 (2 per. kam.), K.Hayesas 9, L.Birutis 8, T.Dimša 5, A.Butkevičius 4, D.Lavrinovičius 2, D.Giedraitis 0, L.Lekavičius 0.

„EA7 Emporio Armani“: S.Shieldsas 21, N.Mirotičius 14, D.Hallas 11.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Jonas

Raip, komentatoriai šbeka ,bet ką.Net išjungiu garsą.

Joo

Komentatoriai plaka liezuviais lenktyniaudami vienas su kitu ale savo ziniom ir pastebejimais, o kad vykstancias rungtynes pristatytu, tai jiems dzin..

išlošė ne dėl to kad

gerai žalgiris žaidė o dėl to kad italai dar blogiau už žalgiri žaidė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS