Rungtynių metu nutrūko krepšininko gyvybė | KaunoDiena.lt

RUNGTYNIŲ METU NUTRŪKO KREPŠININKO GYVYBĖ

  • 35

Draugiškų krepšinio rungtynių tarp Anykščių „KKSC–Elmio“ ir „Biržų“ komandų metu sąmonę prarado, o vėliau mirė Anykščių ekipos žaidėjas Benas Steponėnas.

Anykščių komanda šį sezoną žais Regionų krepšinio lygos B diviziono B grupėje, o 39 metų B.Steponėnas jai praeitą sezoną atstovavo per 21 rungtynes.

Apie rungtynių metu įvykusią tragediją pranešė Anykščių Kūno kultūros ir sporto centras.

Rašyti komentarą
Komentarai (35)

Jh

Visa laida per TV ir net neuzsimine vakcinu.. tirstas kraujas tik -Kokio velnio jaunam sportininkui tirstas kraujas. ATA daugybei zmoniu kapuose kas mire nuo meslo ir budeliu.

Skiepai - zmonijos issigelbejimas

Cia ne nuo skiepu. Nuo staigaus atsalimo , spalio menuo taip pat dasidejo. O be to ir i pabaiga 2022.... ir dar lietuvis ..ir dar krepsininkas. Jus bent suprantat kokie Anyksciuose kruviai krepsininkams? Viens nukrito- visi bliauna nuo skiepu, kitas nukrito ir vel jie bliauna savo antivakseriu dainele. 700 sportininku jau per metus ir tie debili antivakseriai rekia -visi nuo skiepu... ( ko tos bl. greitukes man per ausis vaziuoja su savo sirenomis, zinau ir be spiegimo kad eilini debila vezates, as kategoriska pries ramybes drumstima) Kur baigem ...aha ten kai oras keiciasi ir zmones verciasi, bet dar tik spalio menuo. Dar visi saulutes prisisiurbe , ....laikosi. Paziuresim gruodzio, sausio menesio isdaigas . Siulau visiems kamstukus i ausis uzsisakyti. O antivakseriai tai ziopiai, nesupranta jai mires butu nuo skiepu tai sirdis dar ir po skrodimo plaktu.O cia keberioks ir sustojo dundelti- reiskiasi ne nuo skiepu! Neismaneliai -eikit i mokykla.

Anonimui

ŽIOLY,žmogus mire sustojus širdžiai,o ne nuo Covid
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS