Š. Jasikevičius po nesėkmingo starto Eurolygos ketvirtfinalyje: išsikasėme duobę | KaunoDiena.lt

Š. JASIKEVIČIUS PO NESĖKMINGO STARTO EUROLYGOS KETVIRTFINALYJE: IŠSIKASĖME DUOBĘ

"Nesitikėjau, kad taip pradėsime atkrintamąsias varžybas. Išsikasėme sau duobę, teks ropštis iš jos", – po nesėkmingo starto Eurolygos ketvirtfinalyje kalbėjo "Barcelonos" komandos strategas Šarūnas Jasikevičius.

Ispanijos krepšinio grandai pirmąsias rungtynes savo arenoje netikėtai 74:76 pralaimėjo Sankt Peterburgo "Zenit" krepšininkams, kuriuos į pergalę vedė buvęs Kauno žalgirietis Kevinas Pangosas – pelnė iš viso 19 taškų, atliko 9 rezultatyvius perdavimus ir surinko 33 naudingumo balus.

Be to, likus žaisti 10 sek., kanadietis persvėrė rezultatą savo komandos naudai (76:74) ir jo dvitaškis buvo pergalingas.

"Varžovai gynėsi itin kietai, tai iš mūsų pareikalavo didelių pastangų ir ištvermės. Pirmą mačo dalį sužaidėme idealiai, bet antrajai vos užtekome jėgų", – sakė K.Pangosas ir pridūrė, kad ketvirtfinalyje tikisi visų penkerių rungtynių.

Antra "Barcelonos" ir "Zenit" dvikova numatyta šiandien vėlgi "Palau Blaugrana" arenoje.

Prie anksčiau traumuoto Sankt Peterburgo ekipos puolėjo Mateuszo Ponitkos prisijungė Artūras Gudaitis – vidurio puolėjas per mačą Barselonoje pasitempė čiurną.

"Tai – didelis nuostolis. Artūras – labai svarbus žaidėjas", – krimtosi "Zenit" vyriausiasis treneris Xavis Pasqualis.

Stambulo "Fenerbahce", atvykusi į Maskvą ne stipriausios sudėties (be Edgaro Ulanovo, Jano Vesely, Dyshawno Pierre'o, Jarello Eddie, Ali Muhammedo) ir be stratego Igorio Kokoškovo, 76:92 pralaimėjo CSKA krepšininkams.

Vakar antrąsias rungtynes žaidė Milano "AX Armani Olimpia" ir Miuncheno "Bayern" (pirmas mačas – 79:78) bei Stambulo "Anadolu Efes" ir Madrido "Real" (90:63).


Rezultatas

"Barcelona"–"Zenit" 74:76 (21:21, 13:27, 20:13, 20:15). B.Daviesas 18 taškų (2/2 tritaškių, 9 atkovoti kamuoliai), C.Higginsas 15 (4/11 dvitaškių, 6 rezultatyvūs perdavimai), K.Kuricas 12 / K.Pangosas 19 taškų (4/6 tritaškių, 9 rezultatyvūs perdavimai), W.Thomasas 12, K.C.Riversas 11.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS