S. Skvernelis padėkojo krepšininkams: deja, būna situacijų, kai triumfuoja ne tiesa | KaunoDiena.lt

S. SKVERNELIS PADĖKOJO KREPŠININKAMS: DEJA, BŪNA SITUACIJŲ, KAI TRIUMFUOJA NE TIESA

  • 3

Premjeras Saulius Skvernelis padėkojo Lietuvos vyrų krepšinio rinktinei už žaidimą pasaulio vyrų krepšinio čempionate Kinijoje.

„Aišku, norėjosi daugiau, visada norisi – tačiau bet kokiu atveju reikia tarti didelį ir nuoširdų ačiū Lietuvos vyrų krepšinio rinktinei, treneriui, žaidėjams ir kitiems komandos nariams. Ačiū už tai, kad negailėdami savęs, palikę šeimas, atidavėte visą vasarą vardan Lietuvos. Deja, toks jau yra sportas. Deja, ne visad laimi geresnė komanda. Deja, būna situacijų, kuomet triumfuoja ne tiesa ar teisybė“, – savo feisbuko paskyroje teigė premjeras.

„Bet kokiu atveju esate verti didžiausios padėkos ir pagarbos. Esate komanda, kuria mes visi labai didžiuojamės. Ta galia ir ypač vienybė, kurią pamatė visas pasaulis. Atskira padėka – sirgaliams. Tiek aukojusiems savo laiką ir pinigus kelionei į Kiniją, tiek ir likusiems Lietuvoje, bet sirgusiems už mūsiškius ne mažiau aistringai bei audringai. O rinktinei dabar reikia pamiršti nuoskaudas, nusivylimą ir susitelkti į pagrindinį tikslą: patekimą į olimpines žaidynes“, – teigė premjeras.

Kinijoje vykstančio pasaulio vyrų krepšinio čempionato antrojo etapo L grupės rungtynėse pirmadienį Lietuvos rinktinė 74:55 (19:14, 19:10, 14:15, 22:16) nugalėjo Dominikos Respublikos ekipą.

Abi komandos jau nebeturėjo galimybių patekti į ketvirtfinalį.

Lietuva (3 pergalės/2 pralaimėjimai) L grupėje užėmė trečiąją vietą, o galutinėje įskaitoje mūsiškiams atiteks 9-12 pozicijos. Dominikos Respublika (2/3) grupėje liko ketvirta, o galutinėje įskaitoje bus 13-16.

1-7 vietas čempionate užimsiančios rinktinės iškovos tiesioginius kelialapius į 2020 metų Tokijo olimpines žaidynes, o 8-23 pozicijos užimsiančios ekipos kovos atrankos turnyruose.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

varnas

nėra už ką padekoti, kur matyta situacija deja buna triumfoja ne tiesa o kur jus ponas esate mates tiesa savo ar tiesa sakote jus, o juk baudas mokėsime mes mokėsčiu mokėtojai išligins iš mūsų visu šveicariškus 10000,franku, bus lygu, ir dar ne viskas ką sakysi, juk neturėjo jaunas vyras sudėti piktumo taškus taip ir prapliupo, šauksmo epidėmijos atžvilgiu , nervu kara paskelbė, trankydamas stala per pres konferencija ,oi truko necenzuriškumo ir blogio varles iš burnos pasipilė, o kaip gražu, jauno vyro o kur kultūros etikos estetikos pradas kur turėjo būti, ir gerbti kitus ir savo sirgalius auditorijos, juk pasaulis visu namose matė, blogio fokusa, gėda ne dekok tam kuris ,prisikosino, o dėkok liaudžiai kad išlaiko ta ponu lygi,

Pensininkas

Ko jis čia dėkoja,nėra už ką,tegul moko daugiau pinigų,tai bus laimėjimų.

Zz

Netiesa rasosi kartu

SUSIJUSIOS NAUJIENOS