Serbijos rinktinę pasitikusiems sirgaliams – A. Džordževičiaus pasižadėjimas | KaunoDiena.lt

SERBIJOS RINKTINĘ PASITIKUSIEMS SIRGALIAMS – A. DŽORDŽEVIČIAUS PASIŽADĖJIMAS

Europos čempionato finale Slovėnijai nusileidę Serbijos krepšininkai sulaukė savųjų fanų pagerbimo. Pirmadienį namo grįžusius rinktinės atstovus oro uoste pasitiko gausi sirgalių armija.

Skolingas jiems neliko ir nacionalinės ekipos specialistas Aleksandras Džordževičius. 50-metis strategas šalies krepšinio gerbėjams atskleidė ilgam liksiantis prie rinktinės vairo – vadovaus iki 2021 metų.

A. Džordževičiui perėmus vadovavimą komandai, Serbijos krepšinis yra pačiame pakilime. Jo treniruojama rinktinė pastaruosiuose keturiuose didžiuose turnyruose pateko tarp keturių geriausių, o trissyk iš jų grįžo pasidabinusi sidabru.

2014 metais serbai pasaulio čempionate iškovojo sidabrą, 2015 metais Europos čempionate liko ketvirti, o 2016 metais olimpinėse žaidynėse ir šiemet Senojo žemyno pirmenybėse į savo kolekciją pridėjo dar po sidabrą.

A. Džordževičius taip pat dirba ir klubiniame krepšinyje – nuo 2016 metų vadovauja Miuncheno „Bayern“. Kaip bus sprendžiama jo problema sezono metu vyksiančios atrankos į pasaulio čempionatą metu, kol kas lieka neaišku.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS