Šimtai sirgalių prašo grąžinti pinigus už bilietus į „Žalgirio“ Eurolygos rungtynes | KaunoDiena.lt

ŠIMTAI SIRGALIŲ PRAŠO GRĄŽINTI PINIGUS UŽ BILIETUS Į „ŽALGIRIO“ EUROLYGOS RUNGTYNES

Keli šimtai krepšinio sirgalių pateikė prašymus grąžinti pinigus už bilietus į penktadienio vakaro Eurolygos rungtynes tarp Kauno „Žalgirio“ ir Milano „AX Armani“ klubų, nerimaujant dėl koronaviruso plitimo.

Pats klubas dėl viruso grėsmės žada papildomai tikrinti visus atvykstančius sirgalius termovizoriais ir prašo į renginį nevykti sirgalių iš Šiaulių, kur užfiksuotas pirmasis koronaviruso atvejis.

Klubo atstovas spaudai Almantas Kiveris BNS penktadienio pavakarę sakė, kad prašymus pateikė beveik 400 sirgalių, ir šis skaičius gali augti.

Anot jo, įprastinėmis sąlygomis „Žalgirio“ arenoje Eurolygos rungtynes stebi 14,5-15 tūkst. žiūrovų, t.y. užpildoma apie 95 proc. arenos sėdimų vietų.

Rungtynes nukelti arba žaisti tuščioje arenoje rekomendavo Sveikatos apsaugos ministerija (SAM), motyvuodama naujojo koronaviruso grėsme, tačiau klubas nusprendė, jog rungtynės vyks su žiūrovais.

Kiek anksčiau „Žalgiris“ paragino nevykti į rungtynes Milano klubo gerbėjų.

Sirgaliai bus tikrinami, šiauliečiams siūloma nevykti

Klubas taip pat  pranešė ėmęsis ir papildomų sveikatos patikros priemonių siekiant patikrinti visus atvykstančius sirgalius, žadama teikti informaciją ir specialistų rekomendacijas lietuvių, anglų ir italų kalbomis. Arenoje žadama įrengti papildomas vietas rankų dezinfekcijai, dažniau bus valomi turėklai, rankenos ir kiti paviršiai.

„Prie pagrindinių įėjimų bus įrengtos palapinės, kuriose aistruolių kūno temperatūra bus patikrinta termovizoriais. Jei šie užfiksuos aukštesnę nei įprastą kūno temperatūrą, asmuo bus dar kartą patikrintas atskirai ir, rezultatams pasitvirtinus, jis į „Žalgirio“ areną nebus įleistas. Užpildžius bilietų grąžinimo formą, į rungtynes nepatekusiems aistruoliams pinigai už bilietus bus grąžinti“, – teigiama pranešime spaudai.

Pasak klubo, siekiant patikrinti visus sirgalius, bus uždaryti trys įėjimai į „Žalgirio“ areną ir visi srautai bus kreipiami per pagrindinius pirmo ir trečio aukšto įėjimus. Žiūrovai, norint išvengti spūsčių, kviečiami atvykti kuo anksčiau.

Penktadienį nustačius pirmąjį koronaviruso atvejį iš Italijos grįžusiai 39-erių šiauliškei, „Žalgiris“ taip pat prašo į klubų susitikimą nevykti Šiaulių miesto ir jo apylinkių gyventojų. Kaip ir kitiems žiūrovams, nusprendusiems nevykti į rungtynes, jiems numatyta galimybė atgauti pinigus už bilietą. Tai galima padaryti iki kovo 13-osios užpildžius prašymą internetu.

Rašyti komentarą
Komentarai (41)

Tèvas

Žinojote rekomendacijas jau nuo varžybų su Milano klubu! Rekomendacijų neklausote, tai jokių grąžinimų negali bùti, nes negerbiate jūs kitų žmonių gyvybių. Jūs kaip žmogžudžiai, nes žinote, kas gali būti! Dar norite kelis eurus atsiimti? Gyvybė neįkainojama! Aš nenriu tų sirgalių iš Žalgirio arenos! Jie - cinikai!!!!

ŽILVINAS RUČYS

Lai grąžina pinigus Kaunui , ir išsilaiko iš sirgalių . Kiek milijonų yra skyrusi savivaldybė žalgiriui . Kuris taip NEPAGARBIAI , tik dėl finansų rizikuoja Lietuvos Žmonių sveikata , nesvarbu jiems kokia kaina , bet tik dėl to kad patekti į atkrintamasias kad ( PRIVATININKAS) nepatirtu finansinių nuostolių . Kitaip tariant šita komanda yra finansinis nuostolis miestui . Bet bailys meras to nedrysta pasakyti .

Balamutas

Ėjau šiandien pro klinikas, o ten minia žmonių, gal kokie šeši šimtai. Visi čiaudi, kosti, bet laimingi - Žalgiris laimėjo. Kaip supratau, čia tie kur arenoje rungtynes stebėjo. Sakė, ne veltui pinigus išleido. Smagumėlis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS