Oficialu: „Nuggets“ vyriausiasis treneris jungiasi prie Serbijos rinktinės | KaunoDiena.lt

OFICIALU: „NUGGETS“ VYRIAUSIASIS TRENERIS JUNGIASI PRIE SERBIJOS RINKTINĖS

  • 0

Vasarą artėjančiam olimpiniam atrankos turnyrui besiruošianti Serbija deda rimtus žingsnius trenerių štabe.

„The New York Times“ apžvalgininkas praneša, jog Serbijos krepšinio federacija yra pažengusiose derybose su Denverio „Nuggets“ vyriausiuoju treneriu Michaelu Malone‘u. Pridedama, jog serbai su M. Malone‘u kalbasi apie darbą šiųmetiniame olimpiniame cikle.

Teigiama, jog M. Malone‘as užimtų naujojo Serbijos vyriausiojo trenerio, Igorio Kokoškovo, asistento bei konsultanto pareigas.

Be abejo, toks paskyrimas būtų susijęs ir su Nikola Jokičiumi. Serbas žaidžia M. Malone‘o treniruojamoje komandoje, kurioje yra vienas pagrindinių lyderių. Tiesa, jei „Nuggets“ eitų toli atkrintamosiose tiek N. Jokičiaus, tiek M. Malone‘o atvykimas būtų komplikuotas. Vis tik serbai tikisi, kad tiek puolėjas, tiek specialistas prie rinktinės prisijungs jau olimpiniame atrankos turnyre.

Serbija atrankos turnyrą žais savo šalies sostinėje Belgrade. A grupėje jie susitiks su Dominikos Respublika ir Naująja Zelandija, o B pogrupyje varžysis Puerto Rikas, Italija bei Senegalas.

Olimpiniai atrankos turnyrai vyks birželio 23-28 dienomis. Kelialapį į olimpines žaidynes Tokijuje iškovos tik atrankos turnyrą laimėjusios rinktinės.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS