Universalusis gynybos specialistas A. Jomantas: yra ir nešvaresnių žaidėjų už mane | KaunoDiena.lt

UNIVERSALUSIS GYNYBOS SPECIALISTAS A. JOMANTAS: YRA IR NEŠVARESNIŲ ŽAIDĖJŲ UŽ MANE

  • 0

„Šiaulių“ lyderis Artūras Jomantas – ypač tituluotas Lietuvos krepšininkas. Jo trofėjų kolekcijoje laimėjimai su šalies klubais ir šalies rinktinėmis. 30-metis krepšininkas per visą savo karjerą yra ypač vertinamas už savo gynybinius sugebėjimus ir universalumą. Jis yra rungtyniavęs keturiose pozicijose – nuo įžaidėjo iki sunkiojo krašto puolėjo.

„Žaidžiu ten kur man pasako žaisti, nesigilinu ir neklausinėju trenerio, kodėl taip ar kitaip. Gal man patogiau žaisti vienoje ar kitoje pozicijoje. Kur pasako, ten ir žaidžiu. Stengiuosi, darau kaip moku ir tiek. Jaučiuosi gerai besiginančiu, o kad vadinti save gynybos specialistu tai nežinau, lai vertina kiti“, – teigė „Šiaulių“ garbę ginantis krepšininkas.

Kalbėdamas apie nešvarų žaidimą krepšininkas teigė, jog gali išvardinti ne vieną žaidėją, kuris elgiasi taip pat ir savęs neišskyrė.

„Labai daug šnekama apie tai, jog Jomantas yra nešvarus žaidėjas ir yra žiniasklaidoje išskiriami keli momentai, tačiau galiu garantuoti, kad yra labai labai daug tokių krepšininkų. Jie rungtyniauja dar nešvariau, dar kiečiau“, – teigė Jomantas.

Yra nuomonių, jog vienu perspektyviausių Lietuvoje laikytas Artūras Jomantas nepasiekė savo didžiausios galimybių ribos. Dažnai įvardijama priežastis – šalies žiniasklaidoje plačiai nušviesta draugystė su gerai žinoma šou pasaulio mergina.

„Kad man būtų pamaišę, kaip daug kas sako, tai taip tikrai nėra. Tai kitos priežastys. Girdžiu tas kalbas ir draugai kai kurie tiesiai į akis pasako ką mąsto. Tačiau yra žmonių, kuriems aš tikrai neaiškinsiu, ką ir kodėl padariau savo gyvenime ar žaisdamas krepšinį. O artimiems žmonėms aš pasakau, kodėl įvyko taip“, – apie daug atgarsio sulaukusią situaciją pasakojo krepšininkas.

Praėjusį sezoną dar rungtyniaudamas „Dzūkijos“ ekipoje Jomantas per rungtynes su „Mažeikių“ ekipa, pataikęs tritaškį parodė pirštu į Aloyzą Rudį, kuriam šis gestas itin nepatiko. Krepšininkas apie šią situaciją taip pat turi savo nuomonę.

„Treneris šią situaciją suprato ne taip, o dar ir rungtynių įtaka padarė savo ir manau jis nenorėjo pasakyti tokių žodžių. Mūsų santykiai buvo geri ir draugiški, o dabar mūsų bendravimas lai lieka tik tarp mūsų“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS