Vienas L.Lekavičius lieka, kitas dar svarsto | KaunoDiena.lt

VIENAS L.LEKAVIČIUS LIEKA, KITAS DAR SVARSTO

 

Kol įžaidėjas Lukas Lekavičius ir Kauno „Žalgiris“ dėliojasi tolimesnio bendradarbiavimo gaires, kitas gynėjas Lekavičius jau apsisprendė dėl ateities. Luko vyresnysis brolis Linas nutarė likti Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL).

35 metų 186 cm ūgio įžaidėjas Linas Lekavičius dar metams sukirto rankomis su „Šilutės“ ekipa. Vilkėdamas šios komandos marškinėliais jis praėjusį sezoną NKL mačuose aikštėje praleisdavo vidutiniškai po 24 minutes. Per tą laiką veteranas pelnydavo vid. po 10,2 taško, atkovodavo po 4 kamuolius, atlikdavo po 4,8 rezultatyvaus perdavimo. Bendras jo indėlis į ekipos rezultatus siekė  13 naudingumo balų.

Viena ankstyviausių NKL pirmenybių komandų vakar pasirašė sutartį su „Gargždų“ klubo puolėju Tadu Poška.

Tuo tarpu 26 metų 181 cm ūgio Lukas Lekavičius, šį sezoną buvęs vienu Kauno ekipos lyderių, praėjusią vasarą su žalgiriečiais pasirašė maždaug 350 tūkst. eurų vertės metinę sutartį su galimybe ją pratęsti. Tačiau jei puikiai užsirekomendavęs krepšininkas pageidaus likti Kaune, jis, kaip ir kiti kolegos, matyt, turės derintis prie dabartinių klubo galimybių ir mažintis atlyginimą. Ekipą jau papildžius dviem naujokams, tikėtina, jog L.Lekavičius gali pasirinkti pelningesnį pasiūlymą užsienyje. Juolab, kad susidomėjimą lietuviu pastaruoju metu rodė keli klubai iš Rusijos bei kitų šalių.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS