„Žalgirio“ naujokui – gražūs atsisveikinimo žodžiai iš buvusių komandos draugų | KaunoDiena.lt

„ŽALGIRIO“ NAUJOKUI – GRAŽŪS ATSISVEIKINIMO ŽODŽIAI IŠ BUVUSIŲ KOMANDOS DRAUGŲ

  • 0

Kauno „Žalgirį“ papildęs amerikietis Deonas Thompsonas iš Burgoso „San Pablo“ ekipos išlydėtas ypač šiltai – buvę komandos draugai socialiniame tinkle „Twitter“ jam negailėjo gražių atsisveikinimo žodžių.

30-ies metų 203 cm ūgio puolėjas su „Žalgiriui“ rankomis oficialiai sukirto šį sekmadienį. „BasketNews.lt“ žiniomis, kauniečiai už jį sumokėjo išpirką.

Per pirmąją sezono dalį, vilkėdamas „San Pablo“ marškinėlius, Thompsonas Ispanijos lygoje rinkdavo po 12,5 taško ir 5,6 atkovoto kamuolio.

Tačiau jis buvo ne tik svarbus komandos narys aikštėje, bet ir geras bičiulis už jos ribų.

„Metas atsisveikinti su vienu iš geriausių komandos draugų, kokius tik esu turėjęs. Sėkmės naujame karjeros etape, tu jo nusipelnei“, – rašė ekipos puolėjas Goranas Huskičius.

„Mes labai tavęs pasiilgsime! Sėkmės“, – antrino komandos personalo narys Gonzalo Perezas.

Daug palinkėjimų ne tik iš klubo atstovų, bet ir iš sirgalių sulaukęs Thompsonas šiems taip pat skyrė atsisveikinimo žinutę.

„Atvykimas į Burgosą buvo vienas geriausių mano sprendimų, ne tik kalbant apie krepšinį. Mėgavausi žaidimu, komandos draugais, vadovybės požiūriu, miestu. Labai ačiū sirgaliams. Dalelę šio klubo ir miesto visada nešiosiuosi savo širdyje“, – rašė puolėjas.

Į Lietuvą Thompsonas atvyks artimiausiu metu. Planuojama, kad „Žalgirio“ naujokas su komanda jau keliaus į Eurolygos aštuonioliktojo turo rungtynes su Stambulo „Fenerbahče“ ekipa.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS