„Žalgirio“ rungtynes per kompiuterį stebėjęs D. Maskoliūnas: jausmas keistas | KaunoDiena.lt

„ŽALGIRIO“ RUNGTYNES PER KOMPIUTERĮ STEBĖJĘS D. MASKOLIŪNAS: JAUSMAS KEISTAS

  • 0

Su Lietuvos rinktine penktadienio mūšiui Belgijoje besirengiančiam Dariui Maskoliūnui savo komandos, Kauno „Žalgirio“, rungtynes Eurolygoje po labai ilgo laiko teko stebėti ne iš pirmosios eilės.

Žalgirietis kartu su rinktinės žaidėjais Monso arenoje, kur dėliojo akcentus dvikovai su belgais, mūšį Vitorijoje žiūrėjo per kompiuterio ekraną.

„Sąžiningai, tai daryti teko senokai, – su šypsena veide kalbėjo D. Maskoliūnas. – Jausmas toks keistas. Sėdi ir žiūri, jaučiuosi kaip praktiškai sėdėčiau ten ant suoliuko. Kai vyksta rungtynes, visas esi ten, o kai vyks rungtynes čia, visas būsiu čia.“

D. Maskoliūnas penktadienį nuo 21.30 val. Lietuvos laiku startuosiančia dvikova su Belgija pradės žygį atrankoje į 2021 metų Europos čempionate. Pačiam specialistui tai bus debiutas nacionalinės ekipos vyr. trenerio poste.

„Jaučiuosi ramiai, – teigė treneris. – Kažkaip sunku apsakyti keliais sakiniais. Visus varžovus vertiname ir gerbiame, bet esu įsitikinęs, kad mūsų vyrai ir komanda – geresni. Aišku, visa tai reikės įrodyti aikštelėje. Gal dėl to ir labai ramiai jaučiuosi.“

Rinktinės nariai į stovyklą susirinko tik pirmadienį, tačiau trenerių štabas yra patenkintas, kaip krepšininkai priėmė pateiktą informaciją ir kaip išpildė norimas žaidimo schemas treniruotėse.

„Pavyko perteikti gana nemažai informacijos, žaidėjai treniruotės metu gaudosi ir gynyboje, ir puolimo deriniuose. Klaidų nedaug, bet viena yra treniruotės, o visiškai kita, kai yra žaidybinis stresiukas ir įtampa. Tikimės, kad viskas atrodys taip pat neblogai, kaip ir atrodė treniruotėse“, – tęsė strategas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS