Itin naudingas produktas plaukams auga kiekviename darže | KaunoDiena.lt

ITIN NAUDINGAS PRODUKTAS PLAUKAMS AUGA KIEKVIENAME DARŽE

Rudenį plaukų slinkimas suintensyvėja, ir tai – normalus procesas. Tačiau, jei suaktyvėjusį slinkimą lydi plaukų plonėjimo ir silpimo požymiai, vertėtų susirūpinti, sako gydytoja trichologė Gitana Šabūnienė.

„Plaukų sausėjimas, žvilgesio praradimas, greitesnis riebalavimasis, pleiskanų atsiradimas ir sulėtėjęs augimas – visi šie požymiai rodo, kad plaukai nebėra sveiki“, – tikina gydytoja.

G. Šabūnienės teigimu, kiekvieno žmogaus galvoje vidutiniškai yra nuo 250 iki 300 tūkst. plaukų folikulų. Jei per dieną išslenka daugiau nei 100 plaukų, tai – suaktyvėjusio slinkimo požymis.

„Tačiau yra vienas produktas, kuris suaktyvina galvos kraujotaką, išvalo odą, pagerina plauko struktūrą, turi vitaminų bei antibakteriškai veikiančių medžiagų ir auga kiekviename darže. Jo pagrindu pagamintos naminės trijų tipų kaukės pagerins sausų, riebių ir lūžinėjančių plaukų būklę“, – sako gydytoja.

Koks tai produktas ir kaip pasigaminti naminę kaukę plaukams – LRT TELEVIZIJOS laidoje „Klauskite daktaro“.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

vv

Parasyti negali ar ka? Ziurek cia ta laida,nors pvz. neturi laiko. Reklama laidai,stai ir viskas. Patys zinome kuo stiprinti plaukus,pvz. dilgeliu nuoviru arba sviesiems plaukams - ramunelemis.

vėl

Kokią nesąmonę pasakys. Tai kodėl neparašo. Tokių laidų nežiūrim nes tam gaila laiko o ir iki toesos toli

SUSIJUSIOS NAUJIENOS