Libido stiprina... vilnonės kojinės | KaunoDiena.lt

LIBIDO STIPRINA... VILNONĖS KOJINĖS

  • 3

Moteris dažnai erzina, kai vyrai sekso metu nenusimauna kojinių. Tačiau seksas su kojinėmis, kaip paaiškėjo, yra naudingas. Specialistų nuomone, moterims taip pat derėtų sekti vyrų pavyzdžiu.

Nyderlandų mokslininkai nustatė, kad egzistuoja ryšys tarp libido ir... vilnonėmis kojinėmis, mūvimos sekso metu. Tokia keista sąjunga nustatyta eksperimentų metu. Mokslininkai nustatė, kad sekso metu vilnones kojines mūvinčios moterys du kartus dažniau patiria orgazmą, nei basos besimylinčios dailiosios lyties atstovės.

Seksualumo padidėjimas, kaip iš pradžių numatė mokslininkai, susijęs su šiluma, kurią suteikia kojinės. Jos dėka stiprėja komforto jausmas ir emocijų, patiriamų intymaus bendravimo metus, aštrumas.

Po to šią mokslininkų versiją patvirtino smegenų žievės aktyvumo tyrimai.

Kaip teigia, tyrėjai, moterims sunkiau patirti orgazmą: tam joms reikia būti maksimaliai atsipalaidavusioms ir ramioms. Komfortas ir saugumas taip pat svarbūs, kaip ir aplinka. Tais atvejais, kai moters libido sumažėjęs dėl emocinių priežasčių, o ne dėl ligos (pavyzdžiui, cukrinio diabeto), vilnonės kojinės gali tapti paprastu, bet ne prastu būdu seksualiniam gyvenimui pagerinti.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

deja

aš su saviškiu nespėju - paskutiniu metu pradėjo "baigt per greit". Gal ir man išbandyt tas vilnones kojines, kad greičiau pasiekt orgazmą?

pagaliau

rado kur pritaikyti violetinę spalvą

Ksaveras

Su vilnonem kojinem buna silta kablelis smagu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS