Nauji vėjai miegamajame: 4 būdai, kaip paįvairinti seksą | KaunoDiena.lt

NAUJI VĖJAI MIEGAMAJAME: 4 BŪDAI, KAIP PAĮVAIRINTI SEKSĄ

Statistiniai duomenys byloja, kad net 59 proc. vyrų ir moterų teigia norintys į savo seksualinį gyvenimą įnešti daugiau aistros, žaismingumo ir netikėtumų. Bet jei dauguma iš mūsų trokštame didesnio jaudulio lovoje, kodėl vis dar kovojame su vėjo malūnais ir neskubame į seksualinius santykius įpūsti permainų vėjo?

Daug porų bijo keisti seksualinį scenarijų, mintinai žino savo partnerio jautriausias kūno vietas, todėl kaskart prasidėjus lytiniam aktui, vis griebiasi to paties scenarijaus. Būtent pripratimas, nesikeičiantys įpročiai gali mus sustingdyti tiek fiziškai, tiek emociškai.

1. Liaukitės apsimetinėti. Pasibaigus nuobodžiam spektakliui, jūs tikriausiai niekad nepasakytumėte, jog renginys buvo užburiantis, jeigu jo metu negalėjote suvaldyti žiovulio ir keletą kartų vos neiškeliavote į sapnų karalystę? Tada kodėl griebiamės melo miegamajame? Suprantama, jog nesinori nuvilti partnerio, tačiau tik atvirumu pasieksite geriausius rezultatus. Jei norite jaudinančio sekso, tiesiai šviesiai išsakykite mėgstamus ir nemėgstamus dalykus. Ir tikrai nesisielokite, jei ne visada patiriate orgazmą, juk svarbiausia pats veiksmas, jus siejantis artumo jausmas. Puikus seksas gali egzistuoti ir be orgazmo, mielieji.

2. Fantazuokite. Aikštėn iškėlėte faktą, jog norite naujovių lovoje, todėl pats metas jas susikurti patiems. Aptarkite su partneriu, kokias naujas pozas galėtumėte išbandyti, vienas kitam sugalvokite seksualius personažus, kurių vaidmenis stenkitės atlikti kuo įtikimiau. Duokite partneriui užuominą, susijusią su seksualiniais troškimais. Galbūt šįryt norėjosi pasimylėti duše, tekant šilto vandens srovei, tačiau dėl laiko stokos nepavyko to padaryti? Nieko baisaus, užsiminkite mylimajam, kad ir apie neįgyvendintą troškimą ir laukite džiuginančių rezultatų.

3. Įkūnykite visiškai skirtingą asmenybę. Persirenkite tokiais drabužiais, kurie jus paverstų visiškai kitokiu žmogumi. Tam puikiai tiks perukas, gundančios masažistės ar mokinukės apranga. Visa tai leis abiems užbaigti fantaziją kaip tik panorėsite.

4. Išreikškite nuotaiką. Sekse, kaip ir gyvenime, galima viską atlikti pasikliaunant akimirkos įspūdžiu. Priklausomai nuo nuotaikos jūsų sekso stilius taip pat gali kisti. Trokštate emocionalaus intymumo ir akių kontakto? Mylėkite misionieriaus poza, tuo metu galėsite grožėtis partnerio akių gilumu. Norėsi pulti vienas kitam į glėbį ir akimirksniu nuplėšti visus partnerio drabužius? Pasirinkite sekso pozą stovėdami prie sienos. Viskas priklauso nuo nuotaikos ir asmeninių pageidavimų.

Tačiau visgi svarbiausias patarimas - nesivaržyti ir kiek galima daugiau kalbėtis su partneriu intymiomis temomis. Tai pirmas žingsnis problemos sprendimo ir intymių santykių paįvairinimo link.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS