Profesijos, kurios kenkia vyrų libido | KaunoDiena.lt

PROFESIJOS, KURIOS KENKIA VYRŲ LIBIDO

  • 1

Mančesterio universiteto ekspertai įvardijo 5 profesijas, kurios vyrams gali sukelti intymaus gyvenimo problemų. Fizinė ir moralinė įtampa, griežtas budėjimų grafikas „sudegina“ vyrų libido.

Mančesterio (D.Britanija) universiteto ekspertai įvardijo 5 profesijas, kurios vyrams gali sukelti intymaus gyvenimo problemų.

Mokslininkai tvirtina, kad pirmąją vietą užima verslininkai. Šioje veikloje yra daugybė faktorių neigiamai veikiančių intymų vyrų gyvenimą. Tai ir nuolatiniai stresai, ir nenormuota darbo diena, ir nesugebėjimas atsiriboti nuo problemų.

Antroje šio liūdno reitingo vietoje atsidūrė vyrai, vilkintys uniformą – policininkai, kariškiai, gelbėtojai. Žodžiu, tie, kurių darbas susijęs su griežta tvarka ir rizika gyvybei. Nepaisant jų brutalaus įvaizdžio, pasak Mančesterio universiteto atstovų, jie nėra geri meilužiai. Fizinė ir moralinė įtampa, griežtas budėjimų grafikas „sudegina“ vyrų libido.

„Lyderių“ trejetuką užbaigia kūrybinių profesijų atstovai. Stereotipai vėl mus apgavo: boheminis gyvenimas, pasirodo, gar nėra sekso malonumų garantas. Priešingai, dailininkai, muzikantai ir kiti kūrėjai neretai seksualinę energiją perkelia į savo kūrinius, o eikvoti ją intymiems žaidimams jiems gaila.

Ketvirtoje vietoje atsidūrė sunkų fizinį darbą dirbantys vyrai. Čia kaip ir viskas aišku: ilgos darbo valandos, alinantis darbas... Koks dar seksas.

Penktoje vietoje pagal sumažėjusį libido yra sportininkai. Kaip teigia mokslininkai profesionalūs sportininkai turi gana daug asmeninio gyvenimo problemų. Dėl to kaltos dažnos traumos, griežtas režimas, nuolatinės treniruotės ir išvykos.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

AK

Lieka ne taip jau daug, cha cha: IT!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS