Saugūs lytiniai santykiai – tik dėvint kaukes? | KaunoDiena.lt

SAUGŪS LYTINIAI SANTYKIAI – TIK DĖVINT KAUKES?

  • 8

Harvardo mokslininkai pateikė rekomendacijas, kaip užsiimti lytiniais santykiais, kad sumažėtų rizika užsikrėsti COVID-19. Mokslininkai rekomenduoja, kad suartėdami partneriai turi dėvėti kaukes.

„Iš tikrųjų mokslininkams niekada fantazijos netrūko apie ką tyrimus daryti. Matyt, taip yra ir čia. Turėtų būti antra dalis, ką kitose vietose dėvėti, nes kaukės, matyt, neužteks“, – LNK sakė sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga.

Bet mažiausia rizika, pabrėžia mokslininkai, jeigu nuo santykių apskritai susilaikoma.

A. Veryga juokauja, kad lietuviai veikiausiai tokių rekomendacijų neskaito. Nei karantino pradžioje, nei dabar Lietuvoje šia tema rekomendacijų nebuvo. Anot ministro – nėra reikalo.

„Jeigu tikėtume, kad žmonės neužsiiminėja lytiniais santykiais su kuo papuola, kada papuola, žmonės dažniausiai gyvena kartu, nelabai jiems reikalo yra vienas nuo kito ir saugotis“, – sakė ministras.

Konservatorius Antanas Matulas sako panašiai: rekomendacijų nereikia, nes Lietuvoje žmonės padorūs.

„Kadangi šeimos gyvena tvarkingą padorų gyvenimą, o kai kuriuose kraštuose yra tokios tradicijos, kad turi šeimą ir būtinai dar porą meilužių, tai gal tie Harvardo mokslininkai ir pateikė tokius siūlymus“, – kuriose šalyse žmonės mažiau padorūs nei Lietuvoje, A. Matulas nepatikslina.

Daugiau vaizdo įraše:

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Anonimui

Gaminkit kaukes, tinkamas ant visų plyšių.

trolis3k

hahahaha isivaizduoju pora su dujokaukem ir fetisho apranga pusiau, oj negaliu durniu laivas ))))))))))))

Anonimas

Nukvakę pseudomokslininkai. Kaip ir mūsų liandzberginiai...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS