Seksas trunka trejus metus | KaunoDiena.lt

SEKSAS TRUNKA TREJUS METUS

  • 0

Apklausos, kurioje dalyvavo 755 pilnametės Rusijos gyventojos, rezultatai skelbia, kad 53 proc. moterų, ištekėjusių mažiau nei trejus metus, visą savo laisvą laiką skiria intymiam gyvenimui. Tuo tarpu 58 proc. daugiau nei trejus metus santuokoje gyvenančių dailiosios lyties atstovių laisvu metus daugiau dėmesio ima skirti savo reikmėms.

Mokslininkai teigia, kad po trejų metų santuokos labiau savimi nei intymiu gyvenimu rūpinasi 31-35 ir 41-45 metų moterys.

Tiesa, daugiau kaip pusė (63 proc.) dailiosios lyties atstovių neatsisako pasimylėti, jeigu to nori jų partneris.

Apie 4 proc. respondenčių, kurios nelabai nori daug laiko praleisti su išrinktuoju, kad geriau nusiteiktų intymiam artumui perka įvairius seksualius aksesuarus. Tuo tarpu toks pasiruošimas seksui rūpi 3,5 proc. moterų, gyvenančių aistringą seksualinį gyvenimą.

7 proc. apklausos dalyvių teigė, kad seksas joms neteikia malonumo, tačiau nenorėdamos išsiskirti su vyru, jos neatsisako intymaus bendravimo.

Daugiausiai seksu mėgaujasi 18-25 ir 26-30 metų moterys. Reikia pastebėti, kad šios moterys arba buvo tik neseniai ištekėjusios, arba gyveno laisvoje santuokoje.

Apklausą atlikę Rusijos sociologai teigia, kad dailiosios lyties atstovės, turinčios pastovų partnerį, „persisotina“ seksu jau po trejų bendro gyvenimo metų. Kai tik „chemija“ išgaruoja, damos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS