Virtualus bendravimas slopina norą užsiimti seksu | KaunoDiena.lt

VIRTUALUS BENDRAVIMAS SLOPINA NORĄ UŽSIIMTI SEKSU

  • 1

Britų tyrėjai priėjo prie išvados, kad virtualus bendravimas slopina norą užsiimti seksu.

Kembridžo universiteto profesorius Devidas Špigelchalteris atliktų tyrimų ataskaitoje skelbia, kad žmonių seksualumas slopsta nuo tada, kai atsidaro internetas. Statistinė šių dienų pora per mėnesį mylisi vos tris kartus. 2000 m. ji tai darė 4, 1990 – 5 kartus.

„Anksčiau mūsų gyvenimas buvo aiškiai padalintas į asmeninį ir visuomeninį, – teigia profesorius. – O dabar viskas susimaišė ir visuomeninis gyvenimas integravosi į asmeninį.“

Žmonės visą parą kompiuteriuose, planšetėse ar išmaniuosiuose telefonuose tikrina elektroninį paštą, socialinių tinklų profilius, todėl laisvo, vadinamojo „tuščio“ laiko jiems visiškai nebelieka. D.Špigelchalteris netgi daro prielaidą, kad dėl virtualaus bendravimo vis daugiau žmonių renkasi vienišiaus gyvenimą.

Maža to, technologijų era mūsų gyvenimą pripildo įvairių reikalų, idėjų, renginių, kad bendrauti su antrąja puse tik dviese nebelieka laiko. Keičiasi ir prioritetai – pirmiausia darbas ir reikalai, o tik tada poilsis. „Žodžiu, šiuolaikinam žmogui su išmaniuoju įrenginiu rankoje, toli gražu iki sekso“, – ironizuoja tyrimą atikęs profesorius.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

PENSININKAS

kol neturejom kompo,padarydavom su bobute po 3-5 drimbaliukus PER SAVAITE,opo pusmecio naudojimosi kompu,drimbuliuku sumazejo--per puse-e-e!DARAU ISVADAS:velniop kompa!!!!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS