Veidotyrininkei vyrai siunčia būsimų žmonų nuotraukas: jie klausia, ar dera | KaunoDiena.lt

VEIDOTYRININKEI VYRAI SIUNČIA BŪSIMŲ ŽMONŲ NUOTRAUKAS: JIE KLAUSIA, AR DERA

Pro veidotyrininkės, kūno elgsenos specialistės ir vaikų bei suaugusiųjų karjeros konsultantės Lauros Šukienės akis neprasprūsta niekas. Vos pažvelgusi į nepažįstamą žmogų, moteris esą gali iškloti net ir pačias pikantiškiausias jo gyvenimo detales. 

Laura atskleidė – kiekvienas mūsų bent šiek tiek išmanydami veidotyros teoriją, galėtume geriau pažinti save ir objektyviau vertinti kitus. Tad nenuostabu, jog įžvelgdami šias naudas, žmonės vis dažniau į L. Šukienę kreipiasi pagalbos. Įmonių vadovai nori išsiaiškinti, kuris kandidatas yra tinkamiausias į laisvą darbo poziciją, nemylimus darbus dirbantys žmonės trokšta sužinoti jiems labiausiai tinkamas profesijas, o įsimylėjėliai ieško tvirtų santykių garantijų.

Į viršų nukreipti išoriniai akių kampučiai neretai reiškia, jog žmogus yra verslus optimistas, linkęs visur įžvelgti galimybes.

„Vyrai man siunčia būsimų žmonų nuotraukas ir klausia, ar dera”, –  kalbėjo veidotyrininkė. Kokias  duotybes slepia mūsų veidai? Pasak Lauros, plačios žmogaus akys rodo atvirumą, nuoširdumą ir norą dalintis, o štai siauresnės – uždarumą ir taupumą. Į viršų nukreipti išoriniai akių kampučiai neretai reiškia, jog žmogus yra verslus optimistas, linkęs visur įžvelgti galimybes. O štai į apačią pasvirę akių kampai rodo pesimizmą. Šias tendencijas galima įžvelgti tyrinėjant žinomų žmonių, pavyzdžiui, pastarųjų JAV prezidentų veidus, kuriuos aptarinėdama Laura nustebino: „Kas sieja D. Trumpą ir J. Bideną? Jų labai siauros akys. Praktiškai, kai jie kalba, nesimato rainelės. Ką tai sako? Jie nelinkę dalintis, tai naudos sau siekiantys žmonės. Jei man reikėtų rinkti prezidentą, aš niekada nesirinkčiau tokių uždarų akių. Aš visada rinkčiausi atviresnių akių prezidentą”, – pasakojo veidotyrininkė bei elgsenos ekspertė.

Iš pradžių Laura į šį dar Aristotelio laikus siekiantį mokslą žvelgė gana įtariai, veidotyra jai asocijavosi su horoskopais ar įvairiais prietarais, tačiau pradėjus gilintis į šį mokslą, ji ne tik susikūrė stulbinančią karjerą, bet ir susitvarkė savo asmeninius santykius su vyru. Veidotyros metodiką Laura ėmė taikyti ne tik darbe, bet ir asmeniniame gyvenime. Tai leido daugiau įsigilinti tiek į save, tiek į vyro vidinį pasaulį ir suvokti pamatinius judviejų skirtumus. O tada užuot toliau santuokoje aštrinusi kontrastus, Laura nusprendė juos paversti privalumais: „Anksčiau aš buvau karalienė, viskas buvo tik aš, aš, aš, o dabar supratau, kokia žmogaus prigimtis ir kaip mes vienas kitą galim papildyti”, – atviravo moteris.

LNK nuotr. 

Laura pasidalijo ir  asmenine istorija, kai daugiau nei penkiolika metų dirbdama gerai apmokamą prestižinį darbą siekė karjeros ir atsidūrė ties bedugnės riba. „Antrą ryto atvažiuodavo greitoji, suleisdavo raminamųjų, šeštą atsikeldavau ir eidavau į darbą“, –  pasakojo moteris, prisimindama panikos atakas, nuolatinį stresą, įtampą bei nuovargį, kurio pavyko atsikratyti tik priėmus kardinalius pokyčius savo gyvenime ir pakeitus veiklos kryptį.

Baigusi veidotyros bei kūno elgsenos mokslus, L. Šukienė tapo vaikų bei suaugusių karjeros konsultante. Moteris atskleidė ne tik tai, kaip kiekvienas iš mūsų galime gyventi savo svajonių gyvenimą ir tapti nuoširdžiai laimingais, bet ir tai kaip turėtume auklėti savo atžalas, kad jiems padėtume atskleisti maksimalų savo potencialą. Ji pasidalijo  dukros Faustos istorija, kuri būdama vos ketverių televizijos projekte pademonstravo savo talentą groti būgnais, sužavėjo visą Lietuvą ir gavo pasiūlymą bendradarbiauti su JAV muzikos prodiuseriais.

LNK nuotr. 

Visas pokalbis su L. Šukiene – šį antradienio vakarą, 20 val., laidoje „Bus visko“ per LNK.

 

GALERIJA

  • Veidotyrininkei vyrai siunčia būsimų žmonų nuotraukas: jie  klausia, ar dera
  • Veidotyrininkei vyrai siunčia būsimų žmonų nuotraukas: jie  klausia, ar dera
  • Veidotyrininkei vyrai siunčia būsimų žmonų nuotraukas: jie  klausia, ar dera
LNK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Manau

iš užpakalio lengviau burti...

Patyręs.

Kortos ne meluoja ...

TAIGI

NUO TOKIO VYRO BĖGTI KUO TOLIAU.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS