„Camelia“ vaistinėse nuolaidos senjorams taikomos visą dieną | KaunoDiena.lt

„CAMELIA“ VAISTINĖSE NUOLAIDOS SENJORAMS TAIKOMOS VISĄ DIENĄ

  • 0

Senjorų gyvenimo kokybės pagerinimas ir sveikatos priežiūrai reikalingų prekių prieinamumas – „Camelia“ vaistinių tinklo siekiai, kuriuos padeda įgyvendinti nuolatos vykdoma, išskirtinai senjorams galiojanti nuolaidų sistema. Bet kuriuo laiku apsipirkdami „Camelia“ vaistinėse su specialiai jiems skirta „Mažų kainų“ kortele, senjorai gali sutaupyti net iki 30 proc.

„Esame įsitikinę, kad senjorai yra nusipelnę išskirtinio rūpesčio, orių gyvenimo sąlygų ir galimybės reikalingas prekes vaistinėje įsigyti už mažiausią įmanomą kainą. Todėl, norėdami šiems mūsų pacientams padėti sutaupyti, jų prekių krepšeliui nuolaidas taikome visą dieną,“ – teigia vaistinių tinklą „Camelia“ valdančios „Nemuno vaistinės“ generalinė direktorė Aušra Budrikienė.

Nuolaidos – nuo pat pirmos prekės visą dieną

„Camelia“ vaistininkas Rimvydas Blynas sako, kad į vaistinę patogiu metu užsukusiems senjorams gali pasiūlyti platų prekių asortimentą, pakonsultuoti, atsakyti į kylančius klausimus, o svarbiausia – pasirinktoms prekėms pritaikyti nuolaidas.

Su senjorų žyma paženklinta „Mažų kainų“ kortele visą dieną „Camelia“ vaistinėse taikoma iki 15 proc. nuolaida receptiniams vaistams, iki 20 proc. – nereceptiniams vaistams, iki 25 proc. – kosmetikai, iki 30 proc. – maisto papildams ir iki 20 proc. – kitoms prekėms. Visos nuolaidos taikomos nuo pirmos prekės, nesvarbu, koks prekių kiekis perkamas.

„Apsipirkimo metu senjorai dažnai pasisako, kad džiaugiasi specialiai jiems taikomais „Camelia“ pasiūlymais ir galimybe sutaupyti, o sutaupytas lėšas skirti maisto prekėms, anūkų lauktuvėms ar viešajam transportui“, –  pasakoja vaistininkas R. Blynas.

Nemokamos paslaugos

Vaistininkas primena, kad į vaistinę užsukę senjorai, turintys „Mažų kainų“ kortelę, gali patogiai ir greitai pasinaudoti ne tik nuolaidomis, bet ir nemokamomis paslaugomis.

„Reikalingų prekių įsigyti atvykusiems „Mažų kainų“ kortelių savininkams galime pasiūlyti nemokamą farmacinę paslaugą, taip pat nemokamai pasitikrinti regėjimą, pasimatuoti kraujospūdį, pulsą, temperatūrą, o problemų sprendimus pasiūlyti konsultacijos metu“, –  vardija R. Blynas.

Vaistinių tinklas „Camelia“ puikiai supranta nemažai daliai senjorų kylančius iššūkius, susijusius su vaistų ir kitų sveikatos priežiūros prekių įsigijimu bei paslaugų prieinamumu, todėl tikisi, kad visą dieną taikomomis nuolaidomis ir pasiūlymais gali prisidėti prie šių problemų sprendimo.

Nemokamas sauskelnių ir įklotų pristatymas į namus

Siekdamas palengvinti kasdienius rūpesčius, tenkančius prie lovos prikaustytus artimuosius slaugantiems klientams, „Camelia“ vaistinių tinklas sauskelnes ir įklotus nemokamai pristato į namus.

„Iš lovos negalintiems pakilti pacientams yra reikalingos šlapimą sugeriančios sauskelnės ir įklotai. Įprastai per mėnesį vienam pacientui gali prireikti 2 pakuočių tokių prekių. Jos didelės ir sunkios, todėl klientams transportavimas gali būti išties sudėtingas. Norime padėti spręsti šią problemą, todėl vaistinėje įsigijusiems bent 2 sauskelnių ar įklotų pakuotes, siūlome nemokamą prekių pristatymą į namus be jokių papildomų sąlygų“, – sako A. Budrikienė, „Camelia“ vaistinių tinklą valdančios UAB „Nemuno vaistinė“ generalinė direktorė.

Daugiau informacijos – fizinėse „Camelia“ vaistinėse.

GALERIJA

  • „Camelia“ vaistinėse nuolaidos senjorams taikomos visą dieną
  • „Camelia“ vaistinėse nuolaidos senjorams taikomos visą dieną
Vaistinės "Camelia" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS