COVID-19 nustatytas Kauno klinikinės ligoninės gydytojui | KaunoDiena.lt

COVID-19 NUSTATYTAS KAUNO KLINIKINĖS LIGONINĖS GYDYTOJUI

  • 20

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) Vilniaus departamento vadovė Rolanda Lingienė pranešė, kad koronavirusu užsikrėtė Kauno klinikinės ligoninės kardiologijos skyriaus gydytojui.

Pasak R. Lingienės, gydytojas taip pat dirba ir Kauno miesto poliklinikos Kalniečių padalinyje, tačiau šioje įstaigoje jis nesilankė nuo karantino paskelbimo pradžios, kai buvo atšauktos planinės operacijos. 

R. Lingienė informavo, kad šis gydytojas sąlytį turėjo su 30 pacientų ir devyniais sveikatos priežiūros įstaigos darbuotojais. 

Gairės: Koronavirusas Lietuvoje, koronavirusas Kauno klinikinėje ligoninėje, COVID-19 saviizoliacija
Rašyti komentarą
Komentarai (20)

Andrius

Mums pacientams net nepranešama apie užsikrėtusių kardiologę, pasirodo užkrėtė mano kardiologė,bet šeimos gydytojas nieko nesakė, pasakė, kad pas visus kardiologus dabar neregistrojama, tai kaip tokia poliklinika lieka be kardiologo-vieno iš svarbiausių gydytojų, juk tokių ligų pagal mirtingumą pirmaujame Europoje, ar nėra daugiau kardiologų ,nes šeimos daktaras kol išrašė vaistus tel .praėjo daugiau nei pusės valandos ir keistai skamba neturėjo kontakto, bet visi kardiologai dingo karantino tai buvo05,28d

Sesutė

žinau tą gydytoją,tikrai užsikrėtusi,niekas nieko negąsdina.

Julius

Prie Laimos stovės pats ministras. tad netrieskit nesąmonių,. Štiš ant lauktos Laima mes komentaras nevertas nei vištos protelio, ji mat mano, kad ministras gali būti prie kiekvieno žmogaus. VIŠTA
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS