COVID-19 nustatytas Seimo nariui liberalui R. Vaitkui | KaunoDiena.lt

COVID-19 NUSTATYTAS SEIMO NARIUI LIBERALUI R. VAITKUI

Koronaviruso infekcija susirgo dar vienas parlamentaras – liberalas Romualdas Vaitkus.

Apie tai politikas pranešė savo „Facebook“ paskyroje.

„Kaip svarbu testuotis, įsitikinau ir pats. Po dešimties dienų saviizoliacijos, vakar pasidariau testą ir šiandieną gavau teigiamą atsakymą“, – antradienį teigė Seimo narys.

Jis tvirtino, kad jokių ligos simptomų nejaučia.

„Jaučiuosi, beje, puikiai – jokių simptomų neturėjau. Taigi, nevenkite darytis testų, jie gali padėti mums visiems išlikti saugiems!“ – teigė R. Vaitkus.

COVID-19 anksčiau nustatytas liberalams Jonui Varkaliui, Viktorui Pranckiečiui, Viktorijai Čmilytei-Nielsen, taip pat – eksparlamentarui Gintarui Vaičekauskui.

Dėl protrūkio nuo lapkričio 23 dienos visai Liberalų sąjūdžio frakcijai Seime buvo nurodyta izoliuotis.

Izoliacijoje buvo ir R. Vaitkus.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Pilietis

Izoliuotis reikia ,tai nereiškė kad serga.Simuliuoja virusų prisidengę ir gauna atlyginimus.Jeigu žmogus persalo ,tai nereiške kad virusas.Nemoka,pamiršo, kaip reikia matyti temperatūrą,kokia ji turi būti normali.Kaip gydyti peršalimą. Kažkaip rusų laikais mokėjome gydytis peršalimą, susirgus gripu, ne skiepijo nuo jo ir nemirem.Dabar sugrįžimo Lietuva ir pasaulis i viduramžius, kaip žmonės mirė nuo džiovos, malerijos,keista .Kur progresas,kur modernus gydymas,vaistai turėtų buti nuostabus, nuo kurių greitai galėtų žmogus pasveikti. Kas dedasi pasaulyje,bakteriologinis žmonijos naikinimas.

Skaitytojas

Sveikite!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS