COVID-19 serga 178 įkalinimo įstaigų pareigūnai ir darbuotojai, 238 kaliniai | KaunoDiena.lt

COVID-19 SERGA 178 ĮKALINIMO ĮSTAIGŲ PAREIGŪNAI IR DARBUOTOJAI, 238 KALINIAI

  • 1

Koronavirusu šiuo metu serga 178 įkalinimo įstaigų pareigūnai ir darbuotojai bei 238 kaliniai, rodo pirmadienį paskelbti preliminarūs Kalėjimų departamento duomenys.

Prieš beveik savaitę, gruodžio 15-osios duomenimis, koronavirusu sirgo 186 kaliniai ir 153 pareigūnai.

Šiuo metu daugiausia sergančių kalinių yra Pravieniškių pataisos namuose-atvirojoje kolonijoje – 56, Vilniaus pataisos namuose – 49, Marijampolės pataisos namuose – 48.

Kauno tardymo izoliatoriuje serga 32 kaliniai, Šiaulių tardymo izoliatoriuje – 24, Alytaus pataisos namuose – 22, Panevėžio pataisos namuose – keturi, Laisvės atėmimo vietų ligoninėje – trys.

Kalėjimų departamento duomenimis, nuo rugsėjo pasveikusiais laikomi 227 kaliniai, vienas užsikrėtusysis mirė dėl kitų ligų, vienas paleistas, pasibaigus bausmės terminui.

Šiuo metu saviizoliacijoje yra 542 kaliniai, turėję kontaktą su sergančiuoju, dar 174 kaliniai izoliuoti kaip naujai atvykę į pataisos namus.

Nuo rugsėjo 1-osios įkalinimo įstaigose iš viso koronavirusas nustatytas 467 kaliniams.

Tuo metu pareigūnų sergamumo pasiskirstymas pagal aktyvius ir buvusius atvejus įkalinimo įstaigose nenurodomas, tačiau skelbiama, kad šiuo metu serga 178  pareigūnai ir darbuotojai, o 62 yra saviizoliacijoje.

Rugsėjį įkalinimo įstaigose buvo patvirtintas pirmas koronaviruso atvejis nuteistam asmeniui.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

maradula

pasimatymai su artimaisiais uzdrausti nuo pavasario,tai uzkrata uznese patys pareigunai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS