COVID-19 statistika: 52 nauji atvejai, mirė du žmonės | KaunoDiena.lt

COVID-19 STATISTIKA: 52 NAUJI ATVEJAI, MIRĖ DU ŽMONĖS

  • 9

Per praėjusią parą nustatyta 52 nauji COVID-19 atvejai, du žmonės mirė, rodo sekmadienį paskelbti Statistikos departamento duomenys.

Pirmą kartą užsikrėtė 49, antrą – trys žmonės.

Paskutiniais penktadienį skelbtais duomenimis, ligoninėse gydomi 78 COVID-19 sergantys pacientai, iš jų penki – reanimacijoje.

14 dienų naujų susirgimų koronavirusu skaičius 100 tūkst. gyventojų siekia 148,5 atvejo, šis rodiklis auga. Septynių dienų teigiamų diagnostinių testų rodiklis taip pat auga ir šiuo metu siekia 33,8 procento.

Vasario pradžioje per parą buvo nustatoma daugiau kaip 14 tūkst. užsikrėtimų koronavirusu. Iš viso šalyje bent kartą koronavirusu užsikrėtė daugiau nei 1 mln. žmonių.

Lietuvoje mažiausiai vieną skiepo dozę yra gavę 69,9 proc. gyventojų.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Anonimas

O galėtų Lietuvoje atsrasti kokia ožių korona, senąjį ožį šikantį suriestų tai būtų geriau.....

bigcatwar

...negraziau pasakysiu,reik keist tos zarazos pavadinima i dibilio,tad tautai bus aisku

o

kom dar ?? kaip cia dabar ir pan nesuprasdams kad ant musu sprando sedi nusikalteliai ir toliau su sorostapi propoganda kis prievarta neveltui smetonos ivaizd zio sauliai apginkluotiju apsaugai o mirsta zmones negydomi po sia /vyrus/ priedanga o medikai kurie dar nori dirbt turi laikytis dulkiasmegenio nurodymu kitaip neteks darbo bei pajamu kas ne syki ivko tik purvia sklaida neplatina ka s jau aisku visiems logiskai mastantiems o pagal naujausius duomenis jav kongrese persilauzimas ir ne globalistu naudai tai ir siems bus tas pat su Dievo pagalba laukiam to===l
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS