COVID-19 statistika Lietuvoje: 3129 nauji atvejai, mirė 19 žmonių | KaunoDiena.lt

COVID-19 STATISTIKA LIETUVOJE: 3129 NAUJI ATVEJAI, MIRĖ 19 ŽMONIŲ

  • 7

Praėjusią parą nustatyti 3129 nauji COVID-19 atvejai, 19 žmonių mirė, rodo šeštadienį paskelbti Statistikos departamento duomenys.

Praėjusią parą pirmą kartą koronavirusu užsikrėtė 2657, antrą – 467, trečią – penki žmonės.

Ligoninėse šiuo metu gydomi 1357 COVID-19 sergantys pacientai, 71 iš jų – reanimacijoje.

Nuo pandemijos pradžios šia infekcine liga Lietuvoje mažiausiai vieną kartą užsikrėtė per 900 tūkst. gyventojų, nuo jos, paskutiniais skelbtais duomenimis, mirė per 8,6 tūkst. žmonių.

14 dienų naujų pirminių susirgimų koronavirusu skaičius 100 tūkst. gyventojų siekia 2233,3 atvejo, septynių dienų teigiamų diagnostinių testų rodiklis siekia 50 proc.

Penktadienį pirmąja vakcinos nuo COVID-19 doze nepaskiepytas nei vienas gyventojas, 3 žmonės gavo sustiprinančiąją dozę. Iš viso per parą paskiepyti 3 žmonės.

Lietuvoje mažiausiai vieną skiepo dozę yra gavę 69,7 proc. gyventojų.

Iš praėjusią parą 19 mirusių žmonių 13 buvo nepaskiepyti. Daugiausiai mirusiųjų, devyni, priklausė 80–89 metų amžiaus grupei, šeši buvo 90 metų ir vyresni. Du mirusieji priklausė 70–79 metų amžiaus grupei, po vieną – 50–59 ir 60–69 metų amžiaus grupėms.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Ela

Nu , kad serga ir pasiskiepiję, taip pat jie yra ir nešiotojai ligos ...kame reikalas ?

Aš manau , kad

pabėgėliai PRIVALO prieš registruojantis centre pateikti pažymą apie gautą vakciną , o jei - vakcinuoti ! Tik apmažėjo susirgimų skaičius Lietuvoje ! Pabėgėlių kaip skelbia apie 10 tūkstančių . Ar mes rudenį vėl negalėsime dirbti dėl padidėjusių atvejų ? Alio , pone ministre Dulky , kur jūsų pasisakymai dėl vakcinų pabėgėliams ? Ar Lietuvos situacija nerūpi ?

verčia susimąstyti

kai paskelbė kad Vokietijoje daugėja atvejų ir svarsto apie privalomą skiepijimą, kyla klausimas - kaip čia yra? O juk globalistų ir švabistų planas neįvykdytas, pandemija nenušienavo tiek žmonijos kiek tikėtasi, tai pabandom iš naujo? Viskas jiems tinka - ir virusai ir karas. Kad tik sukelti sumaištį ir pavergti žmogų. Priešinkimės satanistams, mąstykim savo galva.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS