Italijoje pasveiko koronavirusu užsikrėtęs 101 metų vyras | KaunoDiena.lt

ITALIJOJE PASVEIKO KORONAVIRUSU UŽSIKRĖTĘS 101 METŲ VYRAS

Italijos Riminio mieste pasveiko 101 metų vyras, kuris buvo užsikrėtęs koronavirusu, penktadienį skelbia italų žiniasklaida.

„Jis susidorojo. Šeima parsivežė jį namo. Tai mus moko, kad net sulaukus 101 metų mūsų likimas dar nenuspręstas iš anksto“, – pareiškė Riminio mero pavaduotoja Gloria Lisi (Glorija Lizi).

„Šis žmogus, kuriam daugiau nei 100 metų, suteikia mums vilties ateičiai tokiu metu, kai kiekvieną dieną liūdnose kronikose mums mechaniškai pasakojama apie virusą, labiausiai paveikiantį pagyvenusius žmones“, – pridūrė G. Lisi.

Pacientas, kurio vardas neskelbiamas, ligoninėje praleido kiek ilgiau nei savaitę. Jis gimė 1919 metais, kai pasaulyje siautė ispaniškojo gripo pandemija. Tada susirgo 29,5 proc. pasaulio gyventojų, o mirė, remiantis įvairiais duomenimis, 2,7–5,3 proc. planetos gyventojų.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

bakterealigine bakteriją

KVAILYS apsimeta protingu.

Spec

Korono virusas, tai gripo atmaina,jokio çia stebuklo.Aš irgi persirgau namuose, gydžiausi be gydytoju ,simptomai buvo kaip gripo, tik kaulų, viso kūno skausmas ,laužymas skausmingesnis.Buvo pasikartojas sudirgimas,bet tuo pačiu gydymo metodų pasigydžiau.Noriu pasakyti ,kol mes ne sužinosime, kokia tai cheminė ar bakterealigine bakteriją ar nuodas paskleistas, susprogdinta galvutė ,bus negerai.Mes turime tai zinoti ,kad galėtume sau padėti.

...,stipri IMUNINE SISTEMA leido...

isGYVENTI ILGA AMZIU,na...,o dabar ir KORONOVIRUSA IVEIKTI... TASKAS
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS