KAIP SVEIKAI VARTOTI EKOLOGIŠKUS PRODUKTUS?
Ekologiškų produktų nauda neabejoja niekas, tačiau reikia žinoti, kaip šiuos tinkamai apdoroti, kad jie negalėtų sukelti žalos sveikatai.
Vienas tokių produktų – kiaušiniai. Gydytojas Alvydas Unikauskas sako, kad naminiuose vištų kiaušiniuose aptikti salmonelių bakterijų – mažesnė tikimybė, tačiau ir tokius kiaušinius prieš naudojant derėtų nuplauti.
Plačiau – LRT TELEVIZIJOS laidoje „Klauskite daktaro“.
Gairės:
ekologiški produktai, apdorojimas, maisto gamyba, Salmonelės
Rašyti komentarą
Komentarai (1)
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
-
DMN inf.0 komentarai
-
BNS inf.5 komentarai
-
DMN inf.4 komentarai
o