Naujausi duomenys Lietuvoje: per dvi paras – 43 nauji koronaviruso atvejai | KaunoDiena.lt

NAUJAUSI DUOMENYS LIETUVOJE: PER DVI PARAS – 43 NAUJI KORONAVIRUSO ATVEJAI

  • 34

Per savaitgalį Lietuvoje patvirtinti 43 nauji koronaviruso atvejai, bendras skaičius siekia 1479, sekmadienį skelbia Sveikatos apsaugos ministerija.

Per savaitgalį Lietuvoje patvirtinti 43 nauji koronaviruso atvejai, bendras skaičius siekia 1479, sekmadienį skelbia Sveikatos apsaugos ministerija.

Pasak ministerijos, per šeštadienį ir penktadienį iš viso patvirtinti 43 nauji atvejai: nors šeštadienį skelbta, kad penktadienį naujų atvejų buvo aštuoni, pasak ministerijos, paaiškėjo, kad jų buvo daugiau.

Kiek konkrečiai – šiuo metu tikslinama, tačiau nurodoma, jog bendra dviejų dienų naujų COVID-19 susirgusių žmonių skaičių suma yra 43.

Pasveiko 828 užsikrėtusieji, tebeserga – 597, 50 žmonių mirė.

Per vakar atlikta 3581 tyrimai, iš viso iki šiol atlikta 183 tūkst. 913 tyrimai.

Rašyti komentarą
Komentarai (34)

Šiandien

05.21. Kam laikyti 15 tos dienos duomenis ir sakyti, kad tai nauji???

Soprano

Jau nejuokintu del tu skaiciu.Per 2 men. 50 mirciu,ar tai daug???????????? Kiekvienais metais zmones mirsta nuo gripo.O kiek mirsta avarijose,ir nuo kitu ligu?????????? Ale sugalvojo cirka su antsnukiais kuris tik kenkia.Galvas ministerija geriau pasigydytu.Nuo kada valdziai parupo zmogaus sveikata.

Taigi

Jums truputi pasgydyt reikia galvas is gripokoronos padaret tragedija.Reikia truputi dometis del ko viskas vyksta o ne klausyt pasaku farmacininku globalistu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS