Lietuvoje patvirtinti keturi nauji koronaviruso atvejai, vienas asmuo mirė | KaunoDiena.lt

LIETUVOJE PATVIRTINTI KETURI NAUJI KORONAVIRUSO ATVEJAI, VIENAS ASMUO MIRĖ

  • 5

Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) antradienį pranešė, kad per parą Lietuvoje patvirtinti keturi nauji koronaviruso atvejai, bendras skaičius siekia 1682.

Tebeserga 353 užsikrėtusieji, pasveiko 1249.

Nuo koronaviruso iš viso mirė 71 asmuo, dar devyni susirgusieji mirė dėl kitų priežasčių.

Izoliacijoje šiuo metu dienas leidžia 309 žmonės.

Paveiktomis teritorijomis laikomos visos šalys

Savivaldybės, kuriose šiuo metu nustatytas didžiausias sergamumas koronaviruso infekcija, dėl ko šią savaitę bus atliekama daugiau profilaktinių tyrimų: Vilniaus miesto, Vilniaus rajono, Lazdijų, Ignalinos, Šalčininkų ir Skuodo rajonų.

Per parą Lietuvoje atliktas 4871 tyrimas dėl koronaviruso, bendras jų skaičius siekia 309 tūkst. 725. Iš jų – 97918 iš mobilių punktų.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Jula

O kodėl ant medikų skafandrų rusiški užrašai?Atvažiavo patirtimi pasidalinti?

pastebejimas

kada baigsit meluoti, jokios gėdos nebeturit, naivūs žmonės dar patiki jūsų sapaliojimais, juk prasot,kad artimieji pasirašytų, kad žmogus mirė nuo covid 19 kitaip neatiduodat kūno laidoti,laikot šaldytuvus įmetę ir vėliau visvien tvirtina, kad mirė nuo koronos pinigų plovimas, sustojo visi darbai, ligoninės nieko nepriima ir negydo jokiu kitu ligų odontologai visai atvirai lupikauja apiplesinedami ligonius kas vyksta ir ko valdantieji laukia, kol baigsis milijardai gauti už korona, baisu sako kiek pasveiko, o kas juos gyde? namuose visus įkalino ir tiek

Covid

diagnozuojamas daugiausiai tada kai nera konkrecios mirties diagnozes Iki covid tai vyko pastoviai, budavo prirasoma bet kokia diagnoze kai medikai negaledavo tiksliai nustatyti mirties priezasties..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS