Lietuvoje patvirtinti 3 nauji koronaviruso infekcijos atvejai | KaunoDiena.lt

LIETUVOJE PATVIRTINTI 3 NAUJI KORONAVIRUSO INFEKCIJOS ATVEJAI

Lietuvoje penktadienį ištyrus per 4 tūkstančius ėminių, patvirtinti tik 3 nauji koronavirusu susirgusių žmonių atvejai, praneša Nacionalinė visuomenės sveikatos priežiūros laboratorija (NVSC).

 
 
Nacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos šeštadienio ryto duomenimis, koronaviruso infekcijos sukelta liga mūsų šalyje šiuo metu serga 239 žmonės.

Nuo jos mirė 76 žmonės, dar dešimt užsikrėtusiųjų koronavirusu mirė dėl kitų priežasčių. Nuo COVID-19 infekcijos pasveiko 1 470, o izoliacijoje šiuo metu dar yra 187 asmenys.
 
Per praėjusią parą dėl įtariamos COVID-19 infekcijos buvo ištirti 4 263 ėminiai. Bendras šiuo metu Lietuvoje patvirtintų ligos atvejų skaičius siekia 1 795, iki šiol jau iš viso ištirti 390 457 ėminiai.
 
Nuo birželio 1 d. registruoti 18 įvežtinių atvejų.
 

Tris mėnesius trukęs karantinas mūsų šalyje jau atšauktas.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Plykis

Psichiatras gerai kovoja su virusu, _ tik poliklinikos nuo darbo nusimazina, nedirba

“Skvernelį sodinti ant kuolo, Verygą į muilą”

................

as

jiems uz tai mokama tegul paraso konkreciai apie uzsikretusi tai jei tiesa bus lengviau sauigotis bet tada turetu moketi tiems zmonems kurie sutiktu skleisti dezinformacija todel ir skelbia apskritai kad zmones nesusigaudytu ARTEJA RINKIMAI SIUOS PARSAIDAVELIUS KUO TOLIAU NUO LOVIO NES JIE VYKDO GENOCIDA JIEMS TAUTA NERUPI
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS